Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hívnak? És miért pont...

Hogy hívnak? És miért pont ezt a nevet választották neked a szüleid? (:

Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 13:22
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Zsófi a dédmamám után, és mert Zsófi névnapon volt anyuék esküvője. :)
2016. febr. 25. 15:30
 42/49 anonim ***** válasza:
Rita vagyok, és anyukàm is az, ezért kaptam. Hàl' Istennek, mert apu az Ivettért rajongott. A màsik keresztnevem a keresztanyàm utàn kaptam, ez is àtlagos név. Mindkettő illik a német vezetéknevemhez.
2016. febr. 25. 17:46
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Tünde - mert anyukám azt tervezte, hogy tündérnek fogok születni, szőke hajjal, kék szemmel, bájos cukkancsnak.. Szőke lettem, kék szemű... ördögfióka...:D
2016. febr. 25. 21:24
 44/49 anonim ***** válasza:
95%

Vanda

Szüleim Lengyelországban voltak nászúton.A hotel portásának a kislányát hivták igy.Amikor kiderült hogy a nászúton már jelen voltam én is,anya úgy döntött ha lánya lesz...;)

Ennek 42 éve.Aztán pár évvel később egy jaltai nyaraláson találkozott egy Petra nevű kedves lánnyal...És született egy húgom kicsit később:D

2016. febr. 26. 23:02
 45/49 anonim válasza:
András a dédnagyapám után
2016. márc. 5. 14:15
 46/49 anonim ***** válasza:
Úgy, mint az anyukámat, mert biztos volt benne, hogy fiú leszek -olyan hegyes pocakkal-, és lánynevet nem is készítettek elő.
2016. márc. 11. 06:26
 47/49 anonim válasza:
Ágnes, mert ez az egyetlen S betűre végződő lánynév, a tesóim is S-re végződnek!
2016. márc. 21. 16:10
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a vezetéknevem Kiss, a szüleim ritkább nevet választottak nekem, így Pongrác lettem. A második nevem édesapám után Csaba. Kiss Pongrác Csaba vagyok, a becenevem Pongi.

Szeretem a nevem, soha nem volt vele semmi bajom. Viszont amikor egyetemre kerültem, majd' leestem a székről, amikor megkaptam a felhasználónevem. Az egyetemünkön úgy generálják a diákok felhasználónevét, hogy a vezetéknév első három betűje után a keresztnév első két betűje jön, és ha valakinek két keresztneve van, akkor a második keresztnév két betűje.

Úgyhogy az első dolgom az volt, hogy a rendszergazdának küldtem egy e-mailt a friss, egyetemi kispocs@... kezdetű címemről, hogy a felhasználónév megváltoztatásának menetéről érdeklődjek :)

2016. márc. 23. 12:29
 49/49 anonim ***** válasza:

Lilla

Mert tetszett nekik ez a nev es ritka iso volt, meg erdekes.

2016. ápr. 15. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!