Hogy hívnak? És miért pont ezt a nevet választották neked a szüleid? (:
Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 13:22
1/49 anonim válasza:
Éva vagyok - és szerintem pont ez tetszett nekik :)
3/49 anonim válasza:
Lány vagyok, a nevemet nem írom le. De nálunk úgy volt, hogy anyukám választott ki néhány nevet. És azokból választhatta ki apukám a nevemet.
Ha fiú lettem volna, akkor a nagypapám nevét kaptam volt.
4/49 anonim válasza:
Regina-mert ez tetszett nekik. (:
(A nagyim nagyon erősködött, hogy Cecília legyek, örülök, hogy nem adták be a derekukat. :D)
6/49 anonim válasza:
Dóri lettem, mert ez tetszett nekik.
7/49 anonim válasza:
Vivien - mielőtt beindult a szülés anyukámnál, épp a Micsoda nő c. filmet nézte és nagyon tetszett neki...
Amúgy Eszter lettem volna. Hát, nem tudom, hogy melyik a jobb...
8/49 anonim válasza:
Mert anyám az utolsó pillanatban meggondolta magát, és önkényesen adta ezt a nevet, mert neki akkor éppen megtetszett.
Én meg iszom a levét, nem tinihiszti, 27 vagyok, de nem tudtam megbékélni a nevemmel.
9/49 anonim válasza:
Brigitta. Gondolom, mert ez tetszett nekik, ritka is volt abban az időben, a jelentése is szép, én a hangzásával is ki vagyok békülve. Illett a vezetéknévhez.
10/49 anonim válasza:
Tibor, mert ugy illo hogy elsoszulott fiugyermek atyja keresztnevet kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!