Hogy hívnak? És miért pont ezt a nevet választották neked a szüleid? (:
Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 13:22
11/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Nekem két nevem van, az egyik a Daniella - Dana Scully után (apuék hatalmas X-akták rajongók voltak, de akkor még csak a Daniella volt anyakönyvezhető, a Dana nem), a másik a Sarolta, amit a dédim után kaptam. :)
2016. febr. 24. 13:36
12/49 anonim válasza:
Anetta - ez tetszett nekik :)
13/49 anonim válasza:
Petra vagyok, amikor anyukám velem volt terhes, pont olimpia volt, és valamelyik német sportolót hívták így, és akkor tetszett meg ez a név a szüleimnek.
29/N
14/49 anonim válasza:
Tímea - anyukám épp egy Jókai regényt olvasott terhesen, megtetszett neki ez a név benne.
15/49 anonim válasza:
Edina
A kocsiban ülve, úton a szülészetre anyukámnak felvillant egy szép szőke, göndör hajú kislány, aki régen a szomszédjukban lakott és tetszett neki a név egyszerűsége.
Amúgy szőke, göndör lettem...szeretem a nevem.
16/49 anonim válasza:
Balázs
Mert az életem egy nagy sz*rás.
17/49 anonim válasza:
Gabriella. Nem volt különösebb oka, ez tetszett a szüleimnek.
18/49 anonim válasza:
Andrea
Édesapám András,a bátyám is András.
Így nem volt kérdéses a szüleimnek,hogy Andrea leszek.
19/49 anonim válasza:
Anett..és azért mert ez tetszett nekik
20/49 anonim válasza:
Zsanett. Anyámnak 2 lánynév tetszett összesen, apám ezek közül választhatott. Ebből a szempontból örülök neki, mert a másik sokkal rosszabb, de ezt sem szeretem túlságosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!