Mi az oka, hogy nem Ian Somerhalder kapta A szürke ötven árnyalat férfi főszerepét? Miért pont Jamie Dornant választották?
Figyelt kérdés
elolvastam több cikket is, de választ sehol sem találok :(2013. nov. 6. 11:34
1/3 whi$perer válasza:
Mi sem egyszerűbb. Olyasvalakit szerettek volna a készítők, aki még alig vagy csak kevésbé ismert. Mellesleg, ha engem kérdezel Jamie sokkal jobban meg is felel Christian Grey karakterének, mint Somerhalder, csak hát a rajongói fanatizmus határtalan. Főleg, ha egy befutott vámpírról van szó. Jamie Dornan kisfiús (akárcsak Christian), Ian már kevésbé, és korban is sokkal közelebb áll Mr. Greyhez.
2/3 anonim válasza:
Több oka is lehet, például Ian nem vállalta el, vagy éppen Jamie-t megfelelőbbnek találták. Ian befutottabb, ismertebb, lehet nem arra mennek.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én úgy értesültem,hogy Ian nagyon szerette volna ezt a szerepet, ill. Christianban lehet,hogy fellelhető a kisfiússág,de elsősorban egy viszonylag agresszív, domináns embert mutat be a könyv,és tény, hogy én nagyon szeretem az Iant, mint színészt, de van más férfi színész is akit nagyon szeretek, és indult is a szerepért, tehát ez egyáltalán nem a fanatizmusról szól, hanem,hogy szerintem tökéletesen megtudta volna testesíteni christian greyt,mert mint az agresszív, mint az elhagyatott férfit képes lett volna jól eljátszani
2013. nov. 14. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!