Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most kezdtem el nézni a...

Most kezdtem el nézni a Vámpírnaplók c. sorozatot. Már a 3. évadnál tartok, de olvastam róla dolgokat és most nagyon összezavarodtam. Végül is hány évad lesz belőle?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy most van 4.évad.

és még mennyit akarnak?Mert az egyik online filmnézős oldalon már láttam olyat is hogy 14.évad!

Én már nem értek semmit.A válaszokat előre köszi.

2013. aug. 19. 22:48
 1/5 FannaL ***** válasza:
100%
Nyolc évadosra tervezték először. Most a szitu az, hogy állitólag csak 6 lesz. De azt ki tudja, hogy mennyi lesz, ezt így általában nem lehet megmondani, év közben szokták azt a dolgot megvitatni, hogy lehet-e új évad. (Egyébként ha esetleg nem tudnád, most ősszel indul az Ősök(Klaus és testvérei+New Orleans) spin-off sorozata, aminek már kiadták az első részét. A Vámpírnaplók 4x20 része volt a bevezető ami persze a The Originals címet viseli.)
2013. aug. 19. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 5-röl tudok!!!
2013. aug. 20. 12:00
 3/5 A kérdező kommentje:
FannL,köszi a választ,de az az originals,meg spin-off os mondatodat neem igazán értem.És ezáltal nemtudok hogy rákeresni a Googleban sem :(
2013. aug. 26. 22:28
 4/5 FannaL ***** válasza:

Na szóval. A The Originals sorozatról: mint mondtam Klausékról fog szólni, meg New Orleansról és az ottani természet feletti lényekről. Ugyan úgy, mint a TVD-t a CW fogja adni. Amit Google-ba kell beírni, hogy megtudjuk nézni az első részét: The Originals pilot nezzsorozatokat. Szintén algol szinkorn magyar felirattal van, mint a TVD 3. évadtól.

A bevezető egyébként a 4x20 volt, annak a nézettségi száma határozta meg, hogy készülhet-e belőle sorozat.

Ennél érhetőbben már nem tudom leírni. Igen, nem vagyok egy írás zseni, de általában meg szoktak érteni.

2013. aug. 27. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:
FannaL köszi szépen így már értem. A 4x20-as részt már láttam csak nem értettem hogy hogy vagy mint van ez az egész. Köszi a választ! :))
2013. aug. 31. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!