Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnők/feleségek! Ti is...

Barátnők/feleségek! Ti is érzitek úgy néha, hogy a párotok/férjetek anyjával labdába nem rúghattok?

Figyelt kérdés

Csak én érzem úgy, hogy a férfiak elfogultabbak az anyjukkal szemben? Én érdekes módon látom anyám hibáit, az övé meg szerinte egyszerően tökéletes és pont.

Amiket meg ellene elkövetett, amikkel az életben hátráltatta, az nem hogy csak meg van bocsájta(ami természetes lenne igazából szerintem is), hanem úgy áll a dolog, hogy ő jót akart, csak nem jött össze neki.

2016. febr. 20. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

Majd a sírkövére is vésesse fel.

"Tudtam rizst főzni."

2016. febr. 20. 15:19
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Igen, nem lehetek kimerülve, egy szavam se lehet egyetlen eleven gyerek mellett mert férjemnek röhejesen hangzik mivel az anyja 5 gyereket nevelt fel...plusz hatalmas boknak kell vennem ha a főztömre azt mondja nagyon ìzlik mert az anyja főztje mellett ha màsnak ilyet mond az nagy szo...stb
2016. febr. 20. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

Hála az égnek, nincs ilyen gondom. Párom megbecsül engem és az anyjàt is. Mindkettõnk hülyeségét látja. :)

Persze mi is összeveszünk baromságokon, de hát ki nem. Szörnyū lehet úgy élni, ha "labdába se rúghatsz".

2016. febr. 20. 15:34
 14/17 A kérdező kommentje:

Én nem rivalizálok vele, jól megvagyunk anyósommal. Kicsit más személyiségek vagyunk ugyan, de sosem volt konfliktus köztünk mert jól kezeljük a dolgokat.

Azt sem bánom, ha mindent elnéz neki a párom. Szeresse a szüleit természetesen a hibáik ellenére, ez a normális. Csak ez a szélsőséges hozzáállás zavar néha picit.

2016. febr. 20. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Hála az égnek nem. Mert sem a férjem, sem az egyik volt barátom nem hasonlítgatott össze az anyjával semmilyen téren. Sajnos van, aki ezt csinálja, tudom.
2016. febr. 20. 16:52
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Nem érzem így.

Természetesen ismeri az anyja hibáit, és elnézi neki az összeset. Ha nekem van problémám az anyjával (akit egyébként tisztelek), azt megbeszélem párommal, és úgy alakítjuk a dolgokat, hogy mindannyiunknak jó legyen.

Nem rivalizálok az anyjával, de nem is kell. Teljesen másként szeret mindkettőnket. Ő az édesanyja, aki szülte, felnevelte. Én pedig a szerelme, és a gyermeke anyja. Nem kell rivalizáljunk, ez két különböző szeretet. Az pedig, hogy az anyjának több mindent elnéz, az természetes, hiszen az anyja. Én jobb szeretem, hogy velem egyenesen, nyíltan és őszintén megbeszéli a problémákat, hiszen azokat csak így tudjuk megoldani.

2016. febr. 20. 21:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem. Ő nem ér fel a lábujjamig sem, minden józan nő így látja körülöttem, nemcsak én. Valszeg több pszichiátriai betegséggel rendelkező, szabadon kószáló elmebeteg, aki azt hiszi, hogy mindenható.
2018. jan. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!