Légyszi adjatok tanácsot, hogy most hogyan tovább?
Kicsit messziről kell kezdenem, hogy világos legyen mindenki számára..
A férjemnek 2 gyerekkori barátja van, akikkel a mai napig tartogatja a kapcsolatot. Mindig akkor jelentkeznek mikor kell valami vagy éppen inni kell. A 2 barátnak se kutyája, se macskája...más dolguk sincs, hogy igyanak és jól érezzék magukat. / Munkájuk az van / Szerintem ez természetes, hogyha hívják a férjemet, hogy menjenek el inni nem tolerálom. A 2 barát idáig el volt tűnve. Kb. 1 hete az egyik megjelent az ajtóban, hogy csak felugrott...látta a kocsinkat a ház előtt, ezért gondolta feljött. Hozzátartozik, hogy teljesen a másik irányba lakik, kb. 20 perc sétára innen. Pénteken a férjem átment egyik kollégájához számítógépet csinálni, ami majdnem 4 órájába telt!!!! Beszéltem vele, mondta, hogy 3-ra itthon lesz...nem jött...3:15-kor beszéltünk, akkor éreztem, hogy "baj" van...ivott...nem mondom, hogy részeg volt, de látszott rajta. 15:50-kor hívtam, hogy miért nem jönnek...be sem ment a gyerekért. Valami fél-ről beszélt. ( Később kiderült, hogy ő fél 5-ről beszélt ) Felkaptam a kicsit és rohantunk az oviba, nehogy ő érjen oda előbb. Nem jött össze...Nem tévedtem látszott rajta, hogy van az agyába. Szó nélkül elhoztam mellőle gyereket.
Akiről írtam a szöveg elején, barátról vasárnap újra beállított. Ez miatt is voltak feszültségek köztünk. Ami viszont ma történt...úgy érzem elszakadt valami. A férjem délután fél 5 körül lement a pincébe, hogy dolgozik valamit. Vitt magával 2 sört. Erre 8-kor jött fel, adtam neki puszit, és éreztem, hogy mást is ivott. Honnan szerezted? Szegeztem a kérdést neki, nem válaszolt...aztán kiderült, hogy a "kedves" barát hozta, csak nem itták meg. Persze nekem egyből eldurrant az agyam...és nem értette, hogy mi bajom van. Aztán elkezdett öltözködni, hogy elmegy. El is ment, itt hagyott a 2 gyerekkel. Szerintem várhatta, hogy visszatartom, de nem tettem. Küldtem neki üzit, hogy azért nem tartottam vissza, szórakozzon csak. Ő megteheti...én meg boltba is akkor szökök, mikor alszik a gyerek. De ez más tészta. Visszaírt, hogy pénz nélkül nehéz szórakozni. Erre én meg, hogy "látom ennyit számít a család, vidd el az utolsó 5000-et..idd csak el, mert neked ez a fontos. Feljött, kibontotta az unicumot, amit a szüleimtől kapott...és elment. Előtte még megkérdezte, hogy elmosom-e a poharakat? A maradék pincei pálinkát sikerült meginnia...
Nagyon elvagyok keseredve...mit kellene tennem?
Még az ajtóba annyit mondtam neki...döntse el, a család vagy a pia?
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, meg lehet értelmetlen, de nagyon ideges vagyok.
""döntse el, a család vagy a pia""
Jogos, de vedd is komolyan. Beszélj vele ha lehet nyugodtan, hogy te így nem akarsz és tudsz élni.
Ha nem hagyja abba nem tudsz vele élni.
én fix hogy nem engedném be a lakásba...meg még te menj a szüleidhez két kisgyerekkel..menjen ő ha akar,ne a két gyerek legyen ráncigálva...
én tudom milyen alkoholista apa gyerekének lenni,senkinek nem kivánom (azóta anyámnak boldog házassága van egy antialkoholista férfival tizenéve),leyél határozott,a gyerekek érdekében,válasszon...vagy te és a gyerekek,vagy a haverjai meg a piálás...
zárd ki pár napra,most már joidő van,kint sem fagy meg...
csak akkor engedném be (de nem ma éjszaka már),ha többet ezzel a két haverral messziről se találkozik...
"ha többet ezzel a két haverral messziről se találkozik..."
ha az én feleségem próbálna ilyet eljátszani, elég gyorsan költözhetne otthonról. Ezzel a férjed is így lessz, jól gondold végig az itteni tanácsokat!!
39F
a férjed szerintem nem alkesz, mert azt nem írtad, hogy otthon egyedül is inna. márpedig az alkoholizmus az olyan...szóval egyszerűen igényli a szórakozást, egy kicsit "kiengedni a gőzt" meló után. lehet, hogy ha esetleg Te is élnél egy kicsit (nemcsak a boltb a szöknél le, mikor alszik a gyerek, hanem elmennél néha ide-oda a barátnőiddel vagy egyedül akár, nem feltétlen éjszaka, csak egy kis vásárlás, kávézás valahol, ilyesmi. mondjuk addig anyukád/barátnőd vigyázna a gyerekre) akkor nem lennél ennyire feszült, és nem te lennél a szemében a "gonosz, házsártos feleség", mert jelenleg sajnos ez a helyzet, és ebből így sok jó nemigen sülhet ki...súlyosan hangzik, de AKARATODON KÍVÜL Te magad lökdösöd az alkoholizmus meg a kétes barátok felé...
nézd, az én férjem vadászik. van fogalmad, mennyit vedelnek a társasvadászatok utánn :P? mégse idegeskedek rajta...maj kialussza, nem nekem fog fájni másnap a fejem, hanem a méltóságos úrnak :) de ezt csak azért tudom ilyen lazán kezelni, mert nekem is VAN ÉLETEM...máshogy nem megy...
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!