Most mit csináljak? Adjatok tanácsot!
Gyanakodtam páromra már egy ideje. Facebookon szerelmes üzeneteket kapott egy lánytól. Üzenfalára. Már akkor se értettem, hogy ilyeneket miért ír neki egy csaj. Azt mondta most ismerte meg és csak biztos viccel a lány.
Tudom, nagyon gáz vagyok és én se gondoltam volna, hogy idáig süllyedek de felmentem freemailére(csak azt a jelszavát tudom) soha nem nézegettem, nem tartottam fontosnak.
Láttam, hogy ettől a lánytól 5-6 facebook üzenetet kapott. Így már kezd összeálni a kép, hogy a lány nem valószínű, hogy szórakozott.
A kérdésem, hogy ezt most hogy mondjam meg páromnak. Azt mégsem mondhatom, hogy freemailét néztem, kutakodtam utána.
Hazudott nekem! Nem gondolom, hogy megcsalna mert annyira nem jó csaj, nem az esete. De több mint biztos hogy flörtölt vele vagy már nem tudom.
Nagyon nyomorultul érzem magam! Mit tegyek?
És visszagondolva volt egy nap, amikor nem beszéltünk. Minden nap beszélünk plusz sms most semmi. Írtam neki, hogy mivan vele stb. Nem válaszolt. Másnap azt mondta fáradt volt munka után és elaludt. Már akkor is gyanakodtam...
Ismerős helyzet anyámnál is ez volt...ha leakarod buktatni irj lehet tudok segíteni...excalibur321@citromail.hu
Sztm amíg nincs biztos bizonyítékod addig nincs okod aggódni....
Hogy nem akarja, hogy megtudd, valószínű szeret Téged.
PAsiknál van ilyen, kalandvágy, elég gyakori, úgy látszik működik nála minden rendesen. :)
Az is lehetséges, Nálad nem kap meg mindent, ezért keresgél mást is még.
Vagy vannak titkos vágyai, Tőled ezt nem akarja, vagy Te nem akarod neki teljesíteni, nem tudom.
Csak hülyíti azt a csajt, hidd el, ez csak egy egyszerű kaland.
Nehéz ezt egy nőnek megérteni, ehhez semmilyen szeretet, szerelem nem párosul egy férfinél. Téged szeret, az biztos.
Ne mond el neki tényleg, hogy utánanéztél a freemailen, ez baj lenne, de előbb utóbb úgyis kibukik a dolog valahol, csak figyelj jól, és ügyes légy! Tudom, ilyenkor idegesítő várni, legfeljebb hagyatkozz arra, amit már amúgy is megbeszéltetek, hogy viccelt a lány.
Pedig írásod alapján egy értékes leányzó lehetsz, nem hinném, hogy ezt megérdemled.
37/F
Csak az a baj, hogy én ezt nem tudom tolerálni mármint a "szórakozásait"
Tudtam, hogy flörtölgetős típus, hogy a hódítás éltette és hogy nem veszi őket komolyan csak az önbizalmát növeli.
De amikor összejöttünk mondtam neki, hogy ez nálam nem fér bele. Én hülye még hittem is neki, hogy majd miattam megváltozik. Pedig az elején mondogatta, hogy tul sokat várok el tőle de nem akartam meghallani...
Kutyából nem lesz szalonna!
Sajnos én is azt hittem az első házasságomban, hogy meg fog változni: nem így lett!
Sőt! A lány, akivel megcsalt, egy rendetlen, környezetére igénytelen "nő" volt! Nem is a lányt hibáztattam már a végén! Én is azt hittem-tudtam, hogy "nem az esete" kategóriába tartozik. Csalódtam! Szerintem tedd fel az "i"-re a pontot!
A lényeg nem az, hogy milyen üzeneteket kapott, hanem az, hogy, Ő HOGYAN VISZONYUL A CSAJHOZ???
Mert ha ő nem táplál iránta érzelmeket, akkor ez csak egy nem tevőleges kalandozás.
Azt lattad hogy o miket irkal vissza?
mert egyaltalan nem biztos hogy akar tolle barmit a baratos.
Nem tudom mit írt a lány és azt sem, hogy ő mit írt neki.
Csak abból gondolom, ha már 5-6 üzenetet írt neki bizos válaszolgatott.
Tudom, hogy ki kellene várnom de nem fogom kibírni.
Ha történt valam tudni akarom!
Sajnos nem fog megváltozni sosem a párod, mindig a nőket fogja hajkurászni, talán addig, amíg nem kap egy hatalmas pofont az élettől, vagy a nőktől, vagy elveszíti emiatt azt, akit tényleg szeret. Már ha vannak még érzelmei.
Vagy talán addig, amíg nem kap valamilyen gyógyszert, aminek a mellékhatása egy jókora libidócsökkenés.
Sok nő ezt úgy fogja fel, hogy nem vagyok neki elég jó, és marcangolja magát...ez nem igaz, nem így van.
A pasik többségét a hódítások éltetik, egy nőnél ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!