Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Arról mi a véleményetek, hogy...

Arról mi a véleményetek, hogy ajtónyitáskor leköpött a feleségem?

Figyelt kérdés
Söröztem a barátaimmal, de nem ittam sokat. A feleségem absztinens, utálja azt is, aki alkoholt említ a társaságában.
2010. márc. 30. 22:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
85%
Azért ez érdekes! Undorodik a piától, de köpködni van gusztusa!? Na, mindegy! Én is undorodok a piától, mert apám alkoholista. De eszembe sem jut másokat tiltani ettől, mert kultúráltan is lehet italt fogyasztani. Nem kell az embernek a sárga földig leinnia magát. A párom, szegény mindig engedélyt kér mikor megiszik egy pohár sört, pedig ez kéthavonta egyszer fordul elő. De mindig mondom neki, hogy nyugodtan, mert nekem nem ezzel van problémám. Ha Te se iszod részegre magad, akkor üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mivel is van gondja. Mert attól, hogy megittatok egy sört, vagy akármit a haverokkal még nem dől össze a világ. A köpködés pedig elég bunkó dolog, szóval ne ezzel akarja kifejezni a nemtetszését, mert magát minősíti le.
2010. márc. 31. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!