Arról mi a véleményetek, hogy ajtónyitáskor leköpött a feleségem?
22.16-os válaszoló!
Eltekintek a válaszod színvonalától.
Én nem tudom megérteni a feleségedet. Saját magát járatja le az ilyen viselkedéssel. Ha nem tetszik neki az állapotod, akkor fordítson hátat és holnapig ne beszéljen Veled. Ennyi.
(Habár azt is tudni kéne, hogy milyen sűrűn mész haza ittas állapotban!?)
Értelmes embernek tűnsz, ezért nem is értem, hogy ha tudtad, hogy a feleséged ilyen szinten utálja az alkoholt illetve azokat, akik fogyasztják, akkor miért mentél haza ittasan.
Viszont az megengedhetetlen, hogy egy házasságban ne legyen meg a kölcsönös tisztelet. Beszélj a feleségeddel, hogy ilyet többet ne csináljon, és lehetőleg Te se menj többé haza ittasan.
Valami oka van annak, hogy a feleséged így reagált. Én arra tippelnék, hogy az édesapja anno sokat ivott, és esetleg alkohol befolyása alatt még bántotta is a feleségedet kiskorában. És amikor ittasan lát Téged, lehet, hogy eszébe jutnak a rossz emlékek. Nem lehet tudni.
Te vállaltad be őt így, ilyen életszemlélettel, viselkedéssel.
Azt gondolom, ez az eset tőle új volt számodra, mert egyébként nem tetted volna fel itt ezt a kérdést. Ha így van, akkor talán újra kellene írni vele a játékszabályokat, otthon ...
Saját véleményem: mindenki azt és attól kapja, amit és akitől megérdemel. Ne csodálkozz, ennek előzménye volt a te és a feleséged oldaláról is. Te döntöttél előbb mellette, és szintén te döntöttél a napokban a sör mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!