Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Arról mi a véleményetek, hogy...

Arról mi a véleményetek, hogy ajtónyitáskor leköpött a feleségem?

Figyelt kérdés
Söröztem a barátaimmal, de nem ittam sokat. A feleségem absztinens, utálja azt is, aki alkoholt említ a társaságában.
2010. márc. 30. 22:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
69%

Nekem ez a történet így nem kerek.

Senkit nem köpködünk le ok nélkül, biztosan csak ennyi történt?

Előzmény?

2010. márc. 30. 22:51
 22/31 anonim ***** válasza:
73%

basszus, egy NŐ hogy köpködhet? ez egy nagyon undorító dolog, a buszvégen ácsorgó cigányasszonyok csinálják :S (szotyihéjat köpködik)...most a sörözésre ki se térek, nem az a lényeg, de ha én így viselkednék, a férjem látni sem bírna többet szerintem, és jogosan...én is undorodnék saját magamtól :S

28/N

2010. márc. 30. 22:51
 23/31 anonim ***** válasza:
73%
Visszaköptem volna. Vagy egy pohár hideg víz, az szokott segíteni a hisztis gyereken is .
2010. márc. 30. 23:09
 24/31 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg több előzménye volt a törtnetnek, biztos beszélgettetek arról, hogy ki mit tolerál a másiktól és mi milyen következményt von maga után.

Te csak az érem egyik oldala vayg és nyilván nem mondasz el mindent.

Mellesleg leköpni valakit (aki nem épp a nyakadat tekeri) egyszerűen visszataszító, rettenetesen sértő, de leginkább azt minősíti rémesen, aki csinálta.

2010. márc. 30. 23:40
 25/31 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat.

Most nagy zavaromban átköltöztem a másik szobába, természetesen nem beszélünk.

Jól ráérzett egyik előző válaszoló, az apja alkoholista volt, sőt az első férje is. Persze, megértem hogy undorodik az alkoholistáktól, de nehogymár egy-két sört ne ihassak meg a legjobb barátom születésnapján?

A legnagyobb baj az, hogy fel kellene oldani a konfliktust, de nem tudom hogy, mert hogy én bocsánatot nem kérek a semmiért, az biztos!

2010. márc. 31. 00:02
 26/31 anonim ***** válasza:
89%

Lehetnél megértőbb ilyen előzmények után a feleségeddel. Az a leköpés sokkal inkább az italnak szólt, nem a te személyednek. Túlreagálta.

Nem neked kell bocsánatot kérned, az nyilvánvaló. Kezdeményezheted azonban a közeledést, a dolog megbeszélését. Nem tudom, mi szokás nálatok, kidughatod az orrod, és derűsen kérdezhetsz valami semmiséget, meglátod, veszi-e a békülést a párod, milyen a hangulata. Vagy csak egyszerűen szó nélkül öleld magadhoz (ha már semmi pia nem érződik rajtad, persze.)Lehet, hogy már ő is bánja, csak nem tud vagy nem akar nyitni, merthogy a piához való hozzáállását jogosnak érzi, amiben azért van neki igazsága.

Próbáljátok megérteni egymást, és akkor a bocsánatkérés sem marad el a részéről, én hiszem.

2010. márc. 31. 01:24
 27/31 anonim ***** válasza:
81%
Hihetetlen, hogy ezen az oldalon csupa tökéletes és hibátlan ember van, akik mindenre csípőből tudják a helyes megoldást és rögtön ítélkeznek, legalábbis amíg másoknak kell tanácsot adni... Nem arról volt szó, hogy a férj ittasan ment haza, hanem ivott egy-két sört. Ezért leköpni valakit, hát nem hiszem hogy ez jogos és helyes viselkedés lenne, akkor sem ha a hölgynek kellemetlen emlékei vannak az alkohollal kapcsolatban. Ezen felül kár bármit is hozzáfűzni.
2010. márc. 31. 09:57
 28/31 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Egy nő ne köpködjön, főleg ne a férjére. Ha absztinens is, és utálja alapból az alkoholt fogyasztó embereket is, attól még elfogadhatja ha a párja 1-2 sört megiszik, hiszen ez nem alkoholizmus! Kérdező! Ez inkább a butaság+ a hiszti határait súrolja, és nem neked kellene bocsánatot kérni, sőőőőőt......

2010. márc. 31. 10:23
 29/31 anonim ***** válasza:
29%

Én azért mégiscsak megfontolnám a helyedben a 22:16-os tanácsot.

Köpködni tényleg undorító (és hiábavaló), de kérdés, hogy valójában milyen állapotban kerültél haza. (Érdekes módon a részegek sose isznak sokat, legalábbis nem emlékeznek rá. :))) Viszont a feleségedet te választottad, és ha ilyet választottál, akkor nincs mit tenni.

A különköltözés nem megoldás, egy jelentéktelen hülyeségből (lásd: 1-2 sör) nagy balhé lehet fölöslegesen. Költözz szépen vissza (szó nélkül) és... 22:16...

2010. márc. 31. 10:43
 30/31 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem itt a nagyobb gond a sörözésnek az időtartamával lehetett,nem a korsók számával.Mert ha tényleg nem voltál részeg,akkor nem tudja mennyit ihattálMondjuk a részegség is nézőpont kérdése.Én látom,hogy dülöngél,a másik meg üvölt,hogy "nem ittunk még ma semmit...."

Esetleg a szülinapos havert nem bírja-talán fél,hogy sokszor elhív majd sörözni.

Amennyiben van kisgyermeketek,akkor a helyzet még rosszabb.

De duzzogással nem megoldható.

Beszélj vele.Ne igérj hülyeségeket(azt ,hogy soha semmit nem iszol),esetleg próbáld el elvinni olyan helyekre(borverseny,kiállítás)ahol a kutlurált italfogyasztást demonstrálják.Igazándiból ez a fajta antialkolizmus is éppen olyan egészségtelen mentálisan,mint az alkolozmus.

2010. márc. 31. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!