A nagyim az őrületbe kerget!?
Bocsánat, hogy ide írok, de nem tudom kiadni magamból a mérgemet.
20 éves vagyok, és a nagyimmal lakom. Kb mindenért b*szogat. Ma azt találta ki, hogy pucoljam meg az ablakokat, ne pedig számítógépezzek. Én mondtam neki, hogy nem számítógépezek, hanem szakdolgozatot írok (most fogok végezni a suliban, ezért kell) de nem érti meg. Karácsonykor volt megpucolva az ablak, még szinte teljesen tiszták voltak, de ő jön azzal, hogy a szomszéd xy néni (aki nyugdíjas, tehát ráér, az is megcsinálta, én meg le**arom az egészet. Szóval most végeztem a suvickolással.
Meg ilyeneket kitalál, hogy én milyen sz*r iskolába járok, mert ez nem komoly suli, mivel van hogy 8-12ig vagyok bent, van hogy 12-4ig, és ez nem ér semmit, máshova kéne járnom. De én nem akarok, mert már dolgozni szeretnék nyáról/ősztől. De ez sem jó neki, mert szerinte én olyan tehetségtelen/béna/hülye vagyok, hogy úgysem találok munkát + ez nem az ő idegeinek való, hogy én dolgozzak (tehát 8-4ig ne legyek itthon). De a tanulás sem, illetve a vizsgaidőszak.
Tényleg nem bírom már....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!