Mi a véleményeket? Idézem, amit a feleségem mondott nekem. Lent.
"Màr bànom, hogy hozzàd mentem, inkàbb mehetem volna olyanhoz, aki melett nem lennèk koldus."
Amugy dolgozom ès törődöm a csalàdommal.
Fontosabb neki a pènz, mint a szerelem ès szeretett?
39
Ha,majd lessz hàrom gyereked, akkor ird le nekem
Ugyan ezt.
Leírom UGYANEZT, ha LESZ 3 gyerekem.
Egyébként szerintem senki nem tartott fegyvert a fejedhez, hogy 3 gyereket csinálj.
Ha ilyen szarul álltok anyagilag, mi a pitsának csináltatok HÁROM(!), nem egy, nem kettő, HÁROM(!) gyereket? Gumira se volt pénz? Leírhattad volna már ezt az elején, mert akkor nem pazarlom az időm erre a kérdésre. Rohadtul nem tudom sajnálni azokat, legyenek nők vagy férfiak, akik a nagy büdös semmire vállalnak gyereket, aztán sírnak, hogy semmire nincs pénz.
Menj te is sírj valamelyik híradóba, hogy jajj de sz_ar az élet, meg a gonosz zorbán a hibás, ő szúrta ki a gumit, háromszor is.
42 - 43
Úgy írtok, mint egy èrtelmi fogyatèkos!
Amúgy bàrzongorista voltam, mind addig, míg nem törtènt egy balesetem.
hát nem csoda ha ilyeneket mond ha gyakorlatilag te csak az ingatag boravalót teszed le az asztalra
ha törödsz a családal legalább a havi fix minimálbért meg kéne keresni
zenélésből nem te tartod fen a családot
bárzongorista....
Nem csak èrtelmi fogyatèkos vagy,hanem szellemi fogyatèkos is.
Bàrzongorista voltam ès jól is kerestem.Mindent megtudtam addni a csalàdomnak.Ès nem csak a borravalót tettem le az asztalra,hanem az összes keresetemet. :)
De,sajnos egy baleset soràn megsèrült a kezem, ès azóta vannak anyagi problèmàink.
De,nem lessz màr többè anyagi problèmàink, mert egy jó baràtom adott egy kèt jó ötletett,ès remèlem rendezödni fognak igy a problèmàink.
Kutyafelvàsàrlókkal van kapcsolata,ès egy kölyök francia buldog kb. , olyan 120000f .
Na de vannak mèg dràgàbb kutyusok is.
Jövőhèten csinàljuk a kutyàknak a helyet ès ha kèsz lesz add nekem 10db kutyàt, ami kb.800000f
hozz be egy èvben egy kutyus.
Na de van mèg jobb tervünk is. De azt nem irom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!