Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondhat valaki ilyet a...

Hogy mondhat valaki ilyet a párjának, nálatok volt már olyan, hogy a párotok ilyet, vagy hasonlót mondott nektek?

Figyelt kérdés
"Ha terhes leszel, kirugdosom belőled!"
2014. márc. 29. 03:37
1 2
 1/14 Frigg ***** válasza:
98%

Nos, nekem egyszer olyat mondott vicceskedve (ha-ha) az ex-párom, hogy lelökne a lépcsőn. Nekem valahogy nem volt vicces.

Ha a férjem mondana ilyet, vagy amit jelen esetben a párod mondott neked, nagyon erősen elgondolkodnék, hogy mit keresek ilyen ember mellett. Ez azért nem olyan hoppácska elszólás, amit utána el lehet intézni egy "bocsi, nem úgy gondoltammal"... :/

23/N

2014. márc. 29. 04:19
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Rugdosd meg, aztán szakíts vele.

De komolyan, ilyen embernél szerintem a többség azért jobbat érdemel. Ilyet viccből sem mondunk, mert nem vicces. Még nekem sem lenne az, pedig én nagyon nem akarok gyereket. De egy nőnek ilyet hallani, pláne a párjától sértő. Értelmes ember nőnek nem mond ilyen megjegyzéseket, vagy nagyon éretlen és komolytalan kell legyen ahhoz, hogy mégis bedobjon egy ilyet. Vagy ugye érzelmileg nulla, ahogy arról már az előbb írtam.

És az még a jobbik eset, ha csak meggondolatlan, bunkó kijelentései vannak, de mi van, ha valóban meg is tenné és erőszakos is? Áá... Ilyen mellett maradni... Most ha ezt el is nézed neki és vele maradsz, akkor majd ha terhes leszel eszedbe jut, vagy ha később ránézel a gyerekedre eszedbe fog jutni ez a mondata, hát nagyon szép emlék lesz, egész életedre. Szerintem most hagyd ott, hidd el, hosszabb távon jobban jársz.

2014. márc. 29. 05:44
 3/14 anonim ***** válasza:
55%

hmmm és volt valami szövegkörnyezet is hozzá? Vagy milyen szituációban hangzott el?

Nyaggatod már a gyerektémával, ő meg nem akar, és elgurult a gyógyszere, amikor ezt mondta?

Nem vall épp egy gondoskodó apára a kijelentés! Én elgondolkodnék, hogy ki is ez az ember...

2014. márc. 29. 06:25
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Na ha ilyet mondott volna,már repült volna.Te miért vagy ilyen emberrel?
2014. márc. 29. 06:51
 5/14 anonim ***** válasza:
47%

Aki ilyet mond, azzal valami nagy baj van emberileg is, meg pszichikailag is.

De ennek ellenére lehet, hogy így akart figyelmezteteni, hogy ne rendezz meg egy "véletlen" terhességet. Ha erre vonatkozott, akkor azért magadon is el kellene gondolkodni.

A "párodat" meg sürgösen meneszteni!

2014. márc. 29. 07:11
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Engem akkor látott volna utoljára, mikor ezt kimondta.
2014. márc. 29. 07:14
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

Nekem volt egy olyan osztalytarsnom, akinek az apja nem csak ilyet mondott, de meg is tette. A foldon fekvo terhes, nagypocakos felesege hasat rugdosta, hogy elmenjen a gyerek. Vegul nem vetelt el, de a lany arcan nagy piros tuzfolt lett, amit ugy viselt, mint egy belyeget. Most mar felnott es egyfolytaban magas fedesu alapozot hasznal, hogy normalisan nezzen ki - amugy egy nagyon szep lany.

Szoval a lenyeg csak annyi, hogy nem, nem normalis, aki ilyet mond es en nem varnam meg, hogy meg is tegye, csomagolnek!

2014. márc. 29. 07:59
 8/14 anonim ***** válasza:
97%

Nem soha nem mondott.

De ha mondana, kb addig a percig lennenk együtt.

2014. márc. 29. 08:05
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
Mindegy ki mit akar, meg mond, azért ez durva, ezt nem lehet egy "rossz kedvem volt"-tal elintézni!
2014. márc. 29. 08:49
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
ilyet nem mondhat senki nekem, abban a pillanatban elhagynám.
2014. márc. 29. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!