Hogy mondhat valaki ilyet a párjának, nálatok volt már olyan, hogy a párotok ilyet, vagy hasonlót mondott nektek?
Figyelt kérdés
"Ha terhes leszel, kirugdosom belőled!"2014. márc. 29. 03:37
11/14 anonim válasza:
Uhh...azért ez nagyon durva. Nem, soha nem mondott nekem ilyet senki. De az biztos, hogy nem is állnék az illetővel utána szóba....
12/14 anonim válasza:
Soha még csak megközelítőleg durvát sem mondott. Ez olyan lelkiszegénységre utal, amivel én nem tudnék megbékélni. Jóérzésű ember ilyet nem ejt ki száján!
13/14 anonim válasza:
Én jól megrugdosnám a heréit hogy még véletlenül se tudjon gyereket csinálni..
Nem túl magas intelligencia hányadosra vall, aki ilyet mond.
14/14 anonim válasza:
Ez akkor IQ szintre vall, mint amikor a cigány asszonyok üvöltöznek a szülészeten, hogy:
"ha még egyszer felcsinálsz, levágom a pö.öd!"
A kedves fiatalember aki ilyet szólt, talán tisztában van azzal, hogy ő maga selejtes és nem kellene szaporítani, nem?
A fenének sem kellene egy ilyen agyatlan baromtól gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!