Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim azt mondták, április...

A szüleim azt mondták, április végén el kell költöznöm itthonról. Teljesen nullán vagyok, hogy lássak hozzá?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, nem óhajtanak tovább támogatni. Meg hát érzem én is rajtuk, hogy teher vagyok számukra.. Sokszor hozzám sem szólnak napokig.

Sajnos nincs félretett pénzem sok, abból kb egy lakás kauciója jönne ki és ennyi.

Dolgozom egy helyen, de csak 5 órában (suli mellett), így 55 ezer a nettóm + a borravaló, tehát havonta nagyon max 70 ezrem van..

Nem tudom, hogy mit csináljak, ha többet akarnék dolgozni, akkor abba kellene hagynom a sulit. :( Teljesen kétségbe vagyok esve, esetleg valaki volt hasonló cipőben?

2016. jan. 10. 19:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
72%

Szeritem most kezdj el állást keresni otthon, ha nem megy, akkor külföldön lehúzni pár évet. A sulit addig fel lehet függeszteni, ill. újra is lehet kezdeni, ha már van pénzed.

Anyádék rendkívül durva agresszorok. Konkrétan anyád, aki a jelek szerint inkább kidob a semmibe egy fillér nélkül, de akkor sem tűri, hogy másként élj, mint ő és más legyél, mint ő. Hogy ő hány évesen szült, a lós_zart se érdekel. Te nem ő vagy.

Na ilyenkor kell emberke, egy jó pszichiáter támogatásnak. TB-re menj, és azonnal. Kemény legyél és céltudatos, különben eltaposnak a szüleid.

És a szüleidnek egy pohár hidegvizet sem, soha, semmikor. Nem érdemlik meg. Az ilyen ember nem szülő, csak megesett vele a dolog. Soha többé ne állj velük szóba.

Én ezt tettem, mert nekem ilyen szüleim voltak: 18 évesen kidobtak a semmibe. Mindent magamnak köszönhetek; soha nem nyitottam többé rájuk az ajtót. Tőlem az árokparton is felfordulhatnak éhen, az sem érdekel. Őket sem érdekelte az én létem.

2016. jan. 11. 14:31
 32/34 anonim ***** válasza:
Soha nem tenném ezt a gyerekeimmel és velünk se tették a szüleink. Ami kellett saját részünkre megvettük tesómmal de rezsit se kértek, nem.volt jelentős összeg a különbség. Én a szüleid helyében örülnék hogy tanulsz és igyekszel önellátó lenni mert ha léhűtő lennél aki élősködik akkor jogos lenne hogy kiraknak de igy??? Ne hagyd Magad vagy ha nem megy akkor többet feléjük se nézz ápolják egymást ha rászorulnak!
2016. jan. 11. 20:16
 33/34 anonim ***** válasza:
89%
A saját szüleinek nehogy már könyörögjön az ember ba@sza meg ... azt mondod, hogy gyűjtesz még és picivel később mész el
2016. jan. 12. 03:07
 34/34 anonim ***** válasza:
Erre tényleg nincs mentség. Sajnálom, hogy téged hibáztatnak a rossz döntéseikért és az elcseszett életükért, de neked azért még lehet(ne) jobb. Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgaid, talpraesettnek és erősnek tűnsz.
2016. jan. 14. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!