Hogyan költözhetnék el itthonról?
20 éves vagyok, nincs szakmám csak érettségim. Szeretnék továbbtanulni, de tavaly kiderült, hogy súlyos beteg vagyok ezért kihagytam egy évet. A pontjaim alapján valószínű nem fognak felvenni idén...úgyhogy jövőre újrateszem a felvételi tárgyakat. (2db emelt érettségiről van szó, az alap tárgyaim 5-sek)
Az a lényeg, hogy úgy érzem amíg itt lakom, a szüleimmel, addig semmi sem fog sikerülni. Egyrészt nehéz a betegségem miatt, mert sok mindenben hátráltat, másrészt ők sem támogatnak, sőőőt még vissza is húznak.
Nem szeretek itt lakni, idegesítenek, nem támogatnak, kinevetnek, nem értenek meg a szüleim.
Hogyan tudnék elköltözni itthonról? Van egyáltalán esély rá? Ha itt maradok bele fogok őrülni!
igazából bíztatásra vágytam, hogy sikerülhet így is.
Köszi az utolsónak
van érettségim! Az alaptárgyak ötösek(magyar,matek,töri,angol, megy a biosz is!
de van felvételi tárgyam ( biosz és kémia) ami nem lett elég jó a százalék miatt így újra kell csinálmom ahogy, hogy felvegyenek
Biztatást ne várj, érettségivel ez sajnos szinte lehetetlen. A hamis biztatással semmire sem mennél.
Tanulni kell, az a legfontosabb most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!