Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan költözhetnék el itthonról amikor nincs barátom?
Hmm.Ha van pénzed akkor bérelsz egy 1 szobás lakást.Lassan berendezkedsz.Esténként a barátnőid áthivod.
Én inkább a fiúkat hivom át.Sokat számit egy férfinak ha látja hogy képes vagy önállóként megállni a helyed.És ráadásul nyugisabb életed is van.Én már 18 éves koromtól külön élek.Amióta dolgozok nem támogatnak.:)Picit nehéz, de boldogabb vagyok.És nem szól senki le ha két napig nem mosogatok:-))
Sok nő akkor költözik el otthonról, amikor meg tud állni a saját lábán és jobb szeretne a szülői háztól külön élni.
Sehol nem férfi függő a dolog. Sőt egy saját albi vagy lakás kényelmesebb is pasizási szempontból, nem kell senkire tekintettel lenni, ha hazaviszed az udvarlókat.
Vicces kérdések vannak ma is :-D
Különösebben nem válaszolnék, mindent leírtak előttem ... Bár a gondolkodás módod érdekelne, hogy hogyan raktad össze ezt a kis logikai csavart :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!