Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa csalja anyat. Ti mit...

Apa csalja anyat. Ti mit csinalnatok? Tobbi lent

Figyelt kérdés

sziasztok. elore bocsi a sok helyesirasi hibaert de nagyon merges vagyok

mar kb 1 hete nezeegetem apa facebookjat , belelepek elolvasom az uzeneteket. elsore azt lattam hogy benne van tobb tarskeresos csoportba . irogat,lajkolgat stb

aztan mostanaba csomoszor "elmegy dolgozni szegedre, ideoda" es masnap reggel jon haza ..

ma lattam beszelgetest, hogy irt egy nonek , hogy szia babam , remelem nem haragszol/nem sertettelek meg. ( a noci aki nagyon csunya 6 oraja volt fent szoval nem irt vissza)

ezert apa irt egy haverjanak hogy hivd mar fel vagy irjal a nomnek mert nekem nem valaszol.

karacsony elott egy hettel azt mondta a munkatarsaival megy inni , kozbe ezzel a novel volt meg a spanjaval akinek ugye irt. aztan meg kitdja...

szinten ma kb 15:30kor irt egy nonek uzenetet akivel regen is irogatott, hogy szia kiscsaj mikor mehetek at egy hancurra?

undorito.

el akarom mondani anyukamnak , viszont 8 napja halt meg az anyja , szoval kedden lesz a mamam temetese :(

annyira tanacstalan vagyok.. undorom mindenkitol,duhos vagyok utalok mindenkit de ezt anyaval nem akarom ereztetni mert nagyon kivan ..

koszonom ha segitetek es ellattok tanacsokkal:(

16/L

2016. jan. 10. 15:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
49%

off

20:51-nek

Nem feltétlenül a farokparaméterekről és a "fülem kettéállt" dolgokról kell beszélni. Esetlegesen tapasztalatok, hogy pl. egy férfi mit szeret igazán az ágyban, trükkök, stb.

A barátnőm anyja nekem is bevallotta, hogy a lányával beszélt ilyen dolgokról. Sem a lánya nem bánta meg az ilyen beszélgetéseket, én meg pláne nem.

2016. jan. 11. 08:34
 32/38 anonim ***** válasza:
22%

Semmi közöd a szüleid szexuális életéhez.

Arra gondoltál, hogy anyád esetleg tudja, és nyitott kapcsolatban élnek, csak ezt nem kötik az orrodra, mertSEMMI KÖZÖD HOZZÁ???

Azonkívül undorító, gennyes, aljas dolog elolvasni apád magán dolgaid.

Gondolom, ha ő olvasná el a te levelézsed, fel lennél háborodva.

Ezzel a húzással ugyanolyan gerinctelenné aljasodtál, mint amilyen apád. Az ő lánya vagy.

2016. jan. 11. 09:01
 33/38 anonim ***** válasza:
60%

28 Tudod jobb helyeken azért vannak bizonyos dolgok, amiket mondjuk a másik fél nem is szeretne hallani, és sokan ezt tiszteletben is tartják. Én pl. abszolút nem vagyok kíváncsi anyám szexuális szokásaira. Szerencsére nem is traktál ezzel. Nyilván anno a felvilágosítás, stb. megvolt, azóta sem tabu téma a szex, ha együtt iszogatunk egy társaságban és semmilyen téren nincs semmi gondunk egymással. Viszont valahogy én nem szeretném senkivel kitárgyalni, hogy milyen pózban csináltam az éjjel.

A férjeméknél alap, hogy a női családtagok, bejelentik a férfiaknak, ha éppen menstruálnak, nekem ez pl. baromi furcsa, amikor együtt nyaraltunk anyós összehívta a családot, hogy bejelentse, hogy férjem nővérének megjött (30 feletti nő, ), ezért legyünk vele kíméletesebbek. :) Hát nem is tudtam mi ilyenkor a helyes reakció. Tudom, hogy vannak ilyen családok, ráadásul általában teljesen szar a kapcsolat a családtagok között és gondolom ezeknek az intim témáknak a kitárgyalásával kompenzálnak. De az is lehet, hogy a te anyád szimplán mentálisan nem oké és minden ocsmány részletet odaböffent neked. Egészségedre, ha neked ez jön be.

2016. jan. 11. 10:34
 34/38 anonim ***** válasza:
92%

En ezt tennem:

1. Lemented a leveleket.

Itt valassz mi a jobb neked:

-Elmondod apadnak, majd adsz neki megegy eselyt, tehat azt mondod, hogy ha nem fejezi be, akkor .... (pl.: elmondod edesanyadnak) Igy megmarad a csalad, nem lesz valas stb., de anyukad nem tudja meg, hogy mit tett a ferje.

-Elmondod apadnak, hogy tudod (En a hejedben kitalalnek egy sztorit, pl: a baratomtol tudom.). Igy valas lesz (nagy valoszinuseggel) ami neked se jo, se a csaladnak, de kiderul es nem alazza anyukadat.

Ez utobbi szerintem a te szempontodbol rosszabb.

En az elsot valasztanam, de tovabb kutatnek, hogy befejezte-e, ha nem akkor elmondanam.

Szerintem igenis van koze, mivel ra es a jovojere is kihatassal van.

Elnezest a hibakert, a nem ekezetert, remelem segitettem.

UI.: Ird le, mi lett a vege ennek az incidensnek.

2016. jan. 11. 21:39
 35/38 anonim ***** válasza:
Hogy nevezhetik családnak magukat azok, akik ilyen kaliberű dolgokat elhallgatnak egymás elől? Így verheti agyon egyik a másikat pl.?
2016. jan. 19. 20:04
 36/38 anonim ***** válasza:
mit tettél végül???
2016. jan. 19. 21:06
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már ezt az áll erkölcsöt, hogy gyanú esetén nem olvassuk el a másik levelét. Ha nincs mit titkolni akkor azért lehet elolvasni, ha meg van a k.urva anyját. Majd már aztán a rendőrség sem fogja lehallgatni a maffiát mert nem erkölcsös másnak a dolgába beleütni az orrát. Beszarás mivel akarják egyesek magyarázni, hogy miért ne.
2016. jan. 19. 23:02
 38/38 anonim ***** válasza:
Akik itt magyarázzák, hogy így meg úgy nem tartozik a gyerekre, ez a szülők dolga, mind megcsalta már a házastársát!
2016. jan. 20. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!