Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa csalja anyat. Ti mit...

Apa csalja anyat. Ti mit csinalnatok? Tobbi lent

Figyelt kérdés

sziasztok. elore bocsi a sok helyesirasi hibaert de nagyon merges vagyok

mar kb 1 hete nezeegetem apa facebookjat , belelepek elolvasom az uzeneteket. elsore azt lattam hogy benne van tobb tarskeresos csoportba . irogat,lajkolgat stb

aztan mostanaba csomoszor "elmegy dolgozni szegedre, ideoda" es masnap reggel jon haza ..

ma lattam beszelgetest, hogy irt egy nonek , hogy szia babam , remelem nem haragszol/nem sertettelek meg. ( a noci aki nagyon csunya 6 oraja volt fent szoval nem irt vissza)

ezert apa irt egy haverjanak hogy hivd mar fel vagy irjal a nomnek mert nekem nem valaszol.

karacsony elott egy hettel azt mondta a munkatarsaival megy inni , kozbe ezzel a novel volt meg a spanjaval akinek ugye irt. aztan meg kitdja...

szinten ma kb 15:30kor irt egy nonek uzenetet akivel regen is irogatott, hogy szia kiscsaj mikor mehetek at egy hancurra?

undorito.

el akarom mondani anyukamnak , viszont 8 napja halt meg az anyja , szoval kedden lesz a mamam temetese :(

annyira tanacstalan vagyok.. undorom mindenkitol,duhos vagyok utalok mindenkit de ezt anyaval nem akarom ereztetni mert nagyon kivan ..

koszonom ha segitetek es ellattok tanacsokkal:(

16/L

2016. jan. 10. 15:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
61%

Nem mondanám el édesanyámnak rögtön egy ilyen nehéz időszakban, mikor most lesz a temetés, ez valószínűleg teljesen összetörné.

Édesapámmal közölném négyszemközt, hogy nagyot csalódtam benne, és elvárom tőle, hogy 1 hónapon belül tisztázza ezt édesanyámmal (bevallja és eldöntsék, hogy együtt maradnak-e), mert ha nem teszi én fogom, és azután őt nem fogom többé édesapámnak tekinteni - és természetesen kinyomtatnám papírra a beszélgetéseket a biztonság kedvéért.

Ne hallgass azokra, akik azt mondják, ne üsd bele az orrod. Lehet, hogy fiatal vagy még és nem tudod, milyen a szüleid házassága, de SENKI nem érdemli meg, hogy így átverjék - ráadásul gyász idején - mint édesanyádat. Ha tud róla édesanyád úgyis kiderül és nem történt semmi gond azzal, hogy te is megtudtad. Ha viszont nem tud róla, megérdemli az igazságot!

2016. jan. 10. 16:13
 12/38 anonim ***** válasza:
44%

Nekem van ebben tapasztalatom és nem szóltam semmit senkinek, szerintem jól tettem és úgy gondolom, hogy ez a szülők magánügye.

Anyukád, a leírás alapján már valószínűleg rég tud az egészről, legfeljebb homokba dugja a fejét.

Ha tud róla, akkor ő kerül megalázó helyzetbe, ha te is beszámolsz neki a megcsalásról, mert ciki lesz neki, hogy a tinédzser lánya világosítja fel. Apád pedig utálni fog, mivel te turkálsz a fb fiókjában és lehet, hogy a családot is robbantod, akár el is válnak a szüleid, ha beszámolsz mindenről.

Ha anyád a homokba akarja dugni a fejét, akkor nagy eséllyel most sem hajlandó majd belátni, hogy a férje csalja, te viszont ki lehetsz kiáltva a család aktuális szemétkedőjének. Úgyhogy választhatsz, apád utáljon, vagy anyád?

Mert az egyiknek tutin nem fog tetszeni a dolog, hogy beleütöd az orrod a szexuális életükbe.

És akkor mi van, ha amúgy csalják egymást és mondjuk megállapodtak benne, hogy ez nekik belefér? Na ez is egy olyan dolog, amiről nem tudhatsz és bizony nem kevesen így döntenek több évtized házasság után.

Másrészt apád vagy teljesen hülye, hogy egy rendes fb jelszót sem tudott kitalálni, vagy abszolút lesz.arja ha kiderülnek a nőügyei. Ha te láthatod azt a fiókot, akkor anyukád is, nézzen bele ő ha akar. A legjobb ha soha többet nem nézegeted apád mail-jeit, fb-t, stb., hanem foglalkozol a saját dolgaiddal. Igazság szerint ezeket az üzeneteket sem kellett volna látnod, úgyhogy nem vagy köteles szólni erről senkinek.

2016. jan. 10. 16:15
 13/38 anonim ***** válasza:
82%

Nos szerintem a legjobb amit tehetsz:

1. Lemented a dolgokat, hogy legyen bizonyítékod később

2. Megvárod, hogy a haláleset miatti dolog lecsengjen. Nem tudom meddig tarthat, szerintem 1 hónap legalább.

3. Beszélsz apáddal, hogy szépen ezzel hozakodjon elő, valahogy anyukád előtt, mert ha nem, akkor te fogod lebuktatni.

Én legalábbis ezt csinálnám.

2016. jan. 10. 16:17
 14/38 anonim ***** válasza:
37%
Ja utolsó, mert ha nem anya kezébe adja, hanem csak kiteszi valahova, akkor majd biztos azt hiszik, hogy a jóságos tündérkeresztanyu tette oda... Kérdező, ha bármilyen módon beleütöd az orrod, akkor k_rva nagy veszekedés lesz, ezt nem lehet elkerülni. És én megmondom neked, hogy te leszel a célkeresztben. Apád azért fog veled veszekedni, mert turkáltál a levelezésében, anyád meg azért, mert te leszel a rossz hír hozója, aki "felbolygatta" a házasságát. Ilyen helyzetben az embereket főleg az érzelmeik vezérlik, nem gondolkodnak logikusan.
2016. jan. 10. 16:17
 15/38 anonim ***** válasza:
35%
Azért nem kell beavatkozni egy gyereknek a szülei magánéletébe, mert egyrészt valóban semmi köze hozzá, másrészt ez azt jelenti, hogy utálja valamiért a "bemártott" felet és végül is ő is issza majd az egésznek a levét. Mondhatnánk, hogy nem kell felrobbantani valamit, ha a szilánkok őt is megsebezhetik. Nem kell erkölcsi bíróként fellépni, mert ő nem ismeri pontosan a szüleit összekötő (esetleg már rozsdásodó) kapcsot és ne alázza meg a szüleit (mindkettőt !!) azzal, hogy belekotyog a házaséletükbe.
2016. jan. 10. 16:18
 16/38 anonim ***** válasza:
49%

Mindenféleképpen az apáddal beszéljél, de valóban készits másolatot, de a beszélgetést hagyd a temetés utáni idõkre.

Igenis közöd van hozzá!

2016. jan. 10. 16:22
 17/38 anonim ***** válasza:
6%
szerintem ne akarj áruló lenni az apád szemében. az anyukádnak meg még ez is nem hiányzik, nem kell segíteni, hogy idegöszeroppanást kapjon. maradj csöndben inkább. mi ilyet ha tudunk is magunkban tartjuk. nem csinálunk vele további zűrt a beköpéssel.
2016. jan. 10. 16:27
 18/38 A kérdező kommentje:

idopocsekolas irni ezeket hogy semmi kozod a kapcsolathoz stb

1 k...vara de van mert en is a csalad resze vagyok, nem?:D

2 en mindenrol tudok! tehat anya nekem mindent elmond olyanokat is tdok amit nem kene tehat mas csaladba nem lenne egyertelmu

tudnek rola ha anya tudna

19/38 anonim ***** válasza:
35%
Megsértetted a levéltitkot. Azért akarsz kitálalni, mert téged bánt a dolog. Ha nem bírod megoldani magadban, akkor beszéld meg apukáddal a dolgot.
 20/38 anonim ***** válasza:

Ugyanazt akartam írni, mint palinka001.

Ha anyukádnak valaha is el tervezed mondani, akkor mentsd le a beszélgetéseket, mert miután szembesíted apádat azzal, hogy tudod, 100%, hogy törölni fogja őket.

2016. jan. 10. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!