Apa csalja anyat. Ti mit csinalnatok? Tobbi lent
sziasztok. elore bocsi a sok helyesirasi hibaert de nagyon merges vagyok
mar kb 1 hete nezeegetem apa facebookjat , belelepek elolvasom az uzeneteket. elsore azt lattam hogy benne van tobb tarskeresos csoportba . irogat,lajkolgat stb
aztan mostanaba csomoszor "elmegy dolgozni szegedre, ideoda" es masnap reggel jon haza ..
ma lattam beszelgetest, hogy irt egy nonek , hogy szia babam , remelem nem haragszol/nem sertettelek meg. ( a noci aki nagyon csunya 6 oraja volt fent szoval nem irt vissza)
ezert apa irt egy haverjanak hogy hivd mar fel vagy irjal a nomnek mert nekem nem valaszol.
karacsony elott egy hettel azt mondta a munkatarsaival megy inni , kozbe ezzel a novel volt meg a spanjaval akinek ugye irt. aztan meg kitdja...
szinten ma kb 15:30kor irt egy nonek uzenetet akivel regen is irogatott, hogy szia kiscsaj mikor mehetek at egy hancurra?
undorito.
el akarom mondani anyukamnak , viszont 8 napja halt meg az anyja , szoval kedden lesz a mamam temetese :(
annyira tanacstalan vagyok.. undorom mindenkitol,duhos vagyok utalok mindenkit de ezt anyaval nem akarom ereztetni mert nagyon kivan ..
koszonom ha segitetek es ellattok tanacsokkal:(
16/L
Már hogyne lenne köze hozzá!!!!!!!!
Egy kicsit más szemszögből pl: ne csókolgassa azzal a szájjal az otthoniakat amivel egy idegen pinát nyal ki vagy ki tudja milyen betegséget visz haza attól a másik nőtől!!!! Elnézést de én is ideges lettem...
Csak a csalók mondják, hogy jobb az igazságot elkerülni.
Kedves kérdező!
1., Eddig anyádék behívtak a hálószobájukba? nem? Akkor nincs hozzá közöd, hogy melyikőjük kivel d.ug.
2., Baromi naiv lehetsz, ha azt hiszed, hogy anyád majd mindenről beszámol a 16 éves lányának, kezdjük ott, hogy egy csomó dologhoz még nem is vagy érett, hogy elmondja neked, másrészt az embernek mindig vannak titkai, akármilyen kapcsolatról is beszélünk, ha sejti, hogy apád csalja, azt vele fogja megbeszélni, vagy a barátnőivel és abszolút nem a kislányával.
Ha ilyen baromi biztos vagy a dolgodban, akkor miért tetted fel a kérdést? Csinálj, amit akarsz, legfeljebb megszívod. Szerinted minket fog érdekelni? Mi csak tanácsot tudunk adni, megfogadnod nem muszáj.
Egyébként feltételezem, hogy anyád se annyira buta, hogy bevegye, az éjszakai munkavégzéseket, stb., az ilyen megcsalásokról nagyjából 90%-ban tudnak a nők. Valószínűleg ő is gondolkodik a megoldáson, váláson, stb.
Ja és van egy másik verzió is, az általad leírt üzenetekből, egyetlen egy darab van, ami konkrét megcsalásról szól. A hülye fb társkeresőkön baromi sokan fent vannak, kapcsolat meg nem lesz belőle, csak hülyeségeket irkálnak egymásnak, ez a szinglik egyik legnagyobb baja, hogy ott még szexre sem lehet embert találni.
És ha ez poén volt? "mikor mehetek at egy hancurra?" Vagy apád, majd azt mondja, hogy poén volt. Bonyolultabb ez a lebuktatás, mint ahogyan te képzeled.
A igazság elhallgatása okozza mindig a legnagyobb bajt.
Akik mást mondanak itt azok valószínűleg kivénhedt ku.rvák erkölcsi nullák.
Most komolyan csak azért ne mondja meg, hogy elkerülje az amúgy is bekövetkező konfliktust? :D Milyen idióta tutyi-mutyi felfogás ez?
Olyan mintha elütnék az autómmal egy embert és utána inkább dugdosnám, meg elásnám a testét, ahelyett, hogy segítséget hívnék. Később csattan rajtam az ostor, de akkor nagyot!
Ja, nincs is annál bensőségesebb anya-lánya beszélgetés, mikor anyuka kicsiny csemetéjének ecseteli apuci farokparamétereit, és a múlt éjszakai teljesítményét.
"Jajj kislányom, hát apád úgy megdugott tegnap, hogy a fülem kettéállt." "Úgy spriccelt, mint egy tűzoltóslag."
Az a probléma, hogy ha innentől kezdve ha a kérdező a feje tetejére áll és összehugyozza magát, a szülei kapcsolatának már akkor is lőttek. Itt már inkább arról van szó, hogy mi az amit még menteni lehet.
Ha most tálalsz ki, akkor igen nagy rá az esély hogy mindenki rád fog fújni, ráadásul édesanyád is igen nehezen viselné a dolgot, amikor éppen van más gondja is. Mondjuk ha édesanyád megértő és a helyén tudja kezelni a dolgokat, akkor valószínűleg inkább értékeli azt, hogy így megbíztál benne és elmondtad neki. De ezt így lelhetetlen megmondani, hogy édesanyád hogy reagálna a dolgokra.
Ha nem tálalsz ki, akkor később a saját lelkiismereteddel kell szembenézned. Illetve ha valamilyen úton-módon édesanyád tudomására jut az, hogy te tudtál erről az egészről, akkor édesanyád felől is jöhetnek szurkálódások. Ki tudja? Lehet hogy az apád valahogy észreveszi azt, hogy beleolvastál a levelezéseibe és később váláskor, ha esetleg kiderül ez a megcsalás, még édesanyád szemére hányja azt, hogy a lánya végig tudott mindenről.
Benne van még a pakliban az is, hogy nyitott kapcsolatban élnek, egyszerűen még valami oknál fogva nem tudnak egymástól elválni és ezt nem mondják el neked. Lehet hogy az anyagiak megviselnék, lehet hogy a költözést nem lehet rendesen megoldani, lehet hogy pont édesanyád tragédiája miatt tolják ezt az egészet, lehet hogy még csak "megszokásból" élnek együtt, de az sem lenne példa nélküli hogy miattad vannak még "együtt". Ha ez a helyzet áll fent és te kitálalsz, akkor az biztos hogy édesanyád és édesapáddal szemben is egy jó időre elkaszálnád magadat, amiért így kutakodtál utánuk.
Egyszerűen túl sok a változó, túl sok a lehetőség és túl sok a HA ahhoz, hogy a legkisebb rossz közül lehessen jelent helyzetben dönteni. Annyi biztos, hogy ha te most csak így az érzelmektől feldúlva mindenkinek kitálalsz, akkor annak igen jó eséllyel rossz végkimenetele lesz.
Próbáld meg higgadt fejjel végigmérni az összes változót és összes bizonytalanságot. (tudom hogy ez ilyen helyzetben nem könnyű, de ez a legcélravezetőbb) Illetve még annyi, hogy csak akkor kezdjél bele ilyen partizánakciókba, hogy ha már azt érzed, hogy anyád lelkileg helyrejött.
Amikor már édesanyád túl jutott az anyja elvesztését én minden visszaáll a normális kerékvágásba, én a helyedben először édesapád felől próbálnék meg puhatolózni. (úgy hogy anyád ne tudja meg és el ne mond neki hogy a levelezésből tudod az egészet, nem kell tudnia hogy honnan jutottak az ilyen dolgok a tudomásodra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!