Apa csalja anyat. Ti mit csinalnatok? Tobbi lent
sziasztok. elore bocsi a sok helyesirasi hibaert de nagyon merges vagyok
mar kb 1 hete nezeegetem apa facebookjat , belelepek elolvasom az uzeneteket. elsore azt lattam hogy benne van tobb tarskeresos csoportba . irogat,lajkolgat stb
aztan mostanaba csomoszor "elmegy dolgozni szegedre, ideoda" es masnap reggel jon haza ..
ma lattam beszelgetest, hogy irt egy nonek , hogy szia babam , remelem nem haragszol/nem sertettelek meg. ( a noci aki nagyon csunya 6 oraja volt fent szoval nem irt vissza)
ezert apa irt egy haverjanak hogy hivd mar fel vagy irjal a nomnek mert nekem nem valaszol.
karacsony elott egy hettel azt mondta a munkatarsaival megy inni , kozbe ezzel a novel volt meg a spanjaval akinek ugye irt. aztan meg kitdja...
szinten ma kb 15:30kor irt egy nonek uzenetet akivel regen is irogatott, hogy szia kiscsaj mikor mehetek at egy hancurra?
undorito.
el akarom mondani anyukamnak , viszont 8 napja halt meg az anyja , szoval kedden lesz a mamam temetese :(
annyira tanacstalan vagyok.. undorom mindenkitol,duhos vagyok utalok mindenkit de ezt anyaval nem akarom ereztetni mert nagyon kivan ..
koszonom ha segitetek es ellattok tanacsokkal:(
16/L
Bezzeg ha apád olvasgatná a te fészbúkod, akkor aztán lenne felháborodás...
Egyébként meg ne üsd bele az orrod, nem a te dolgod. Ha végképp nem tudsz nyugton ülni, akkor is először apáddal beszélj, bár igazából sok értelme nincs. Egyébként ha anyád nem értelmi fogyatékos, akkor valószínűleg tudja. Biztos van oka, amiért nem borítják a házasságot, lehet egyedül nem lennének meg anyagilag, így inkább homokba dugják a fejüket. Ami nem helyes, és nem követendő példa, de akkor is csak kettőjükre tartozik.
Háát ha a mama most halt meg, én ezt biztosan nem tudatnám anyáddal...
Apádnak viszont jelezném, hogy tudok róla.
nem flegma valaszokat kertem
utolso : en is ezen gonfolkozom de meg nem tudom hogyan mondhatnam vagy utalhatnek ra ugy hoy ne legyen oriasi veszekedes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!