Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám kölcsönadott,400 ezer...

Anyukám kölcsönadott,400 ezer forintot egy "barátnak", sosem látjuk viszont a pénzt?

Figyelt kérdés

Nagy bajban volt, elvették volna az autóját stb., anyukám naívan kisegítette. Ez kb 3 éve volt, de még csak hajlandóságot sem mutatott a személy, hogy visszaadná. Mondjuk, hogy akkor legalább adjon havonta amennyit tud, vagy bármi, de nem, már nem válaszol. Tudom, túl naív volt anyám, szerződés sem volt.

Mit lehet tenni? Rendőrség ér bármit is? Felhoztam, hogy küldjünk pár verőembert rá, de az meg nem is tudom hogy működik, illetve nem tudom mi sülne ki belőle? Megszívtuk, tanulópénz?

2016. jan. 9. 16:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Intézetetek valamit?
2016. jan. 15. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!