Csak nekem túlzás hogy anya a nagypapám születésnapjára egy 12 ezer forintos tollat vett?
11:
Egyáltalán nem várom el hogy 100e forintos mobilokat vegyen nekem és én dolgozom is suli mellett, szóval magamnak szoktam venni a dolgokat ha kell valami, csak mondom :D
És nekem az a problémám, hogy 12 ezer forintból mást is lehetne venni, és egy rohadt toll miatt felesleges ennyit kiadni.
Nem mindenki kezeli úgy a tollat, ahogy az általában iskolásoknál megszokott. Pl üzletemberek nem 100 forintos eldobható gyolyóssal írogatják alá a szerződéseiket.
Ezzel az erővel teljesen felesleges pl nagyon drága órát venni, hiszen a gagyi is pont úgy mutatja az időt.
Én nem várom el hogy vegyenek valamit születésnapomra, múltkor is mondtam, hogy semmi különösre nincs szükségem.
A bunkózással meg le lehet állni.
Ami neked "rohadt",másnak igenis lehet fontos.
Le lehet pontozni,de hányingert kapok a fajtádtól,attól,aki mástól sajnálja a minőségit,az igényest...Aki ráadásul a nagyapja)
Gondolom egy ügyvéd esetében pl nagy megbízhatóságot sugallna,ha 50 Ft os reklámtollal írogatna.
Nagyapád megette a kenyere javát,téged minősít,hogy sajnálsz tőle egy viszonylag exkluzivabb dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!