Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem túlzás hogy anya a...

Csak nekem túlzás hogy anya a nagypapám születésnapjára egy 12 ezer forintos tollat vett?

Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 13:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
Hehe, a legtöbb gyerek elvárja, hogy a szülei 100e Ft-os okostelefont meg hasonlókat vegyenek neki, de ha az öregapjuk kap egy 12e Ft-os tollat, már kiakadnak.
2016. jan. 6. 14:57
 12/31 A kérdező kommentje:

11:

Egyáltalán nem várom el hogy 100e forintos mobilokat vegyen nekem és én dolgozom is suli mellett, szóval magamnak szoktam venni a dolgokat ha kell valami, csak mondom :D

És nekem az a problémám, hogy 12 ezer forintból mást is lehetne venni, és egy rohadt toll miatt felesleges ennyit kiadni.

2016. jan. 6. 15:02
 13/31 anonim ***** válasza:
92%
akkor gondolom azon is így kiakadsz ha születésnapodra te kapsz valamit, hisz abból is lehetett volna mást venni igaz?
2016. jan. 6. 15:06
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki kezeli úgy a tollat, ahogy az általában iskolásoknál megszokott. Pl üzletemberek nem 100 forintos eldobható gyolyóssal írogatják alá a szerződéseiket.

Ezzel az erővel teljesen felesleges pl nagyon drága órát venni, hiszen a gagyi is pont úgy mutatja az időt.

2016. jan. 6. 15:06
 15/31 A kérdező kommentje:

Én nem várom el hogy vegyenek valamit születésnapomra, múltkor is mondtam, hogy semmi különösre nincs szükségem.

A bunkózással meg le lehet állni.

2016. jan. 6. 15:07
 16/31 anonim ***** válasza:
97%

Ami neked "rohadt",másnak igenis lehet fontos.

Le lehet pontozni,de hányingert kapok a fajtádtól,attól,aki mástól sajnálja a minőségit,az igényest...Aki ráadásul a nagyapja)

Gondolom egy ügyvéd esetében pl nagy megbízhatóságot sugallna,ha 50 Ft os reklámtollal írogatna.

Nagyapád megette a kenyere javát,téged minősít,hogy sajnálsz tőle egy viszonylag exkluzivabb dolgot.

2016. jan. 6. 15:23
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nem a te szádból vette el az ételt, vagy kapcsoltatta le a fűtést, egyáltalán nem túlzás. Lehet neked ez egy felesleges ajándék, de nagypapád akár vágyhatott egy ilyen tollra, mert. Soha nem volt semmi olyan, ami igazándiból felesleges, de mégis nagyon akartad? Egyáltalán neked van bármennyire is közöd, ahhoz a 12e forinthoz?
2016. jan. 6. 15:32
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
pont hogy ajándékba lehet (és szerintem kell is, főleg közeli családtagnak, akit szeretünk) olyasmit adni, ami egy kicsit luxus. Amit nem venne meg magának. Hogy ez most toll vagy éppen micsoda, az tulajdonképpen mindegy is. Ha aki kapta, örül neki és boldog tőle, akkor bőven megérte azt a pénzt.
2016. jan. 6. 16:25
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
A te pénzedből vette, vagy mi a bajod? Nem értelek, komolyan.
2016. jan. 6. 17:05
 20/31 anonim ***** válasza:
68%
12 ezer forintos tekercs budipapírt is vehetett volna, akkor se lenne közöd hozzá. Mondjuk azt azért látom hogy anyád se fog tőled semmit kapni. Szép gyerek vagy!
2016. jan. 6. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!