Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám szerint túlzás az 1. évfordulónkra a barátomnak egy fülhallgatót venni. Szerintetek is? 13/L
Akkor 12 évesen jöttél össze vele?
Na mindegy,már meg se lep,ebben a világban...
Amúgy meg egy fülhallgató minimum 500 maximum 12000 ,gondolom egy olcsóbb darabot még ki bírsz.
nem tudom mi bajotok van azzal hogy 13 éves és már egy éve van barátja.....pár száz éve 14 éves korban már a lányoknak meg volt az első gyerkőc is.
Szerintem nincs semmi baj a fülhallgatóval valami olcsóbb fajtát nyugodtan vehetsz neki :)
Szerintem lehet, hogy arra gondolt anyud, hogy egy évfordulós ajándéknak nem nagyon passzol egy fülhallgató(legalábbis szerintem). Egyébként szép, hogy ennyi idősen ilyen komoly kapcsolatod van(: Végre egy 13 éves, aki nem váltogatja hetente/naponta a kapcsolatait.(:
Visszatérve az ajándékra, szerintem keress valami személyesebbet, akár saját magad által készített kis apróságot(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!