Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a párom tudtára, hogy túlzás, hogy ennyire védi a kocsiját?
első..nem, hogy??
amúgy: te Jani/.. túlzás, ahogy a kocsidat véded
"You're one of those guys who likes to shine his machine
You make me take off my shoes before you let me get in
I can't believe you kiss your car good night
C'mon baby tell me-you must be jokin', right!"
http://www.youtube.com/watch?v=mqFLXayD6e8
bocs, ez jutott eszembe. De lehet, hogy nem fog leesni neki...
Mondaná a kocsinak is, hogy "egy autótól sem tűri el, hogy így beszéljen a barátnőjéről", de a kocsi nem szidja az asszonyt (még. K.I.T.T, azért maradj a kocsiban!.. :)
Nem túl biztató dolog ez a kapcsolatotok szempontjából, kicsit el kellene mélyedni a kölcsönös bizalomhiány okaiban.
(Mondjuk "vén" pasiként és sajnos "releváns" tapasztalatokkal a hátam mögött azt mondanám, hogy a férfiember sokszor jobban járna, ha a csaj helyett a járgányára fordítaná az időt, mert a járgány nem fog se félrekefélni, se visszaélni a bizalmával, de ezzel pont azokat a lányokat/hölgyeket bántanám meg, akiknek a fejében ilyen meg sem fordul.)
milyen autó???? Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy milyen márka.
Sosem tapasztaltam még ilyen rajongást, de biztos rosszul esne, és megmondanám, hogy gondolkodjon már el, hogy ez egy gép, arra való, hogy A-ból B-be vigyen. Egyébként nem zavarna, hogy bütykölgeti vagy ilyesmi, de az, hogy rád kevesebb időt fordít...hát maradjon magának.
Tényleg, milyen márka?
És mi rosszat mondtál rá?
Az autó a személyes zónánk. Én nő vagyok, de értem. Kicsit olyan, mint egy aura. Vagy egy nagyon-nagyon jó barát. Vagy akár egy szerető. Nehéz ezt elmondani, de én is így vagyok a kocsimmal. A kicsimmel. Immmádom.
A férfiakra inkább jellemző ez, nőt nem ismerek ilyet magamon kívül. De idegesítő lehet. Viszont ne bántsd a kocsit, olyan mintha az anyját szidnád.
35/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!