Csak nekem túlzás hogy anya a nagypapám születésnapjára egy 12 ezer forintos tollat vett?
Ha kenyér problémátok van, akkor igen.
De mondjuk bizonyára számodra elképzelhetetlen, hogy szereti anyud a saját apját annyira, hogy a szülinapjára vett neki egy nagyobb ajándékot.
miért lenne túlzás?
ha tényleg fontos és jelképez valamit akkor sokkal jobb ajándék mint egy 5000Ft-os bor, vagy egy 10000Ft-os whiskey...
az 1-2000 Ft-os boroknál meg főleg jobb...
milyen a kapcsolatuk?
a papádnak mit jelentene szerinted a toll? milyen munkát végez/végzett?
22F
Ez többféle dologtól is függ.
Szüleid anyagi helyzetétől, attól, hogy hiányzik-e ez a pénz otthon; hogy máskor, másnak milyen értékben szokott ajándékozni; hogy kerek évforduló volt-e stb.
Egyébként én jóval kisebb értékben szoktam ajándékozni, és egyáltalán nem akarnám, hogy nekem ilyen értékben vegyen bárki ajándékot.
Mert miért zavar ez téged?
Most nem esztek egy hétig? Mert akkor túlzás. Amúgy azt vesz, amit akar.
gondolom papád sokat szokott írni és nem az a fajta aki elhagyja a tollait. ilyen esetben jó ajándék lehet.
nem értem,hogy te mint unoka miért sajnálod tőle?
Szerintem nem az a gond itt, hogy nagy értékű az ajándék. Hanem egy tollért minek 12 ezret fizetni?
Annyi pénzből akár 100 tollat is vehetett volna.
Neked azt kívánom, egyszer a büdös életben kelljen 20 percnél többet írnod egyhuzamban egy 200 forintos tollal. Utána garantálom, hogy ha lesz rá, megveszed a 18 ezres Parkert adott esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!