Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsal a férjem, Mit kéne...

Megcsal a férjem, Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
de nem is titkolja, és még neki van nagy pofája, a gyerekekkel is ellenséges. Ha már szeretője van menne hozzá, de hol itt van, hol ott. Ha számon kérem még ő van felháborodva. Hazudozik össze vissza. Nem bírom ezt a helyzetet, nem lehet vele beszélni sem, nem mond semmit!
2016. jan. 5. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
0%

"odaügyelnek"

Ez meg milyen szó??? :-D"

Van ilyen szó képzeld csak kicsit utána kellene nézned.:) Te sem lehettél valami jó nyelvtanból, ha még azt sem tudod, hogy létezik ilyen szó..:D

De látom az ilyen ":-D" krikszkraksz jeleket legalább ismered.. de azért a magyar nyelvtannal se ártana kicsit tisztában lenni..:D

2016. jan. 6. 22:10
 62/77 anonim ***** válasza:
75%

"odaügyel"

Még a nagyszótárban sincs ilyen szó.

Mit jelent?

Még a Google is kijavítja "odafigyel'-re.

2016. jan. 6. 22:22
 63/77 electroman75 ***** válasza:
38%
Csak halkan és magánvéleményként írom, hogy talán ha a férjet is elmondaná a véleményét akkor valószínű "kicsit" másabb lenne a leányzó fekvése. Mert ugye a mondás szerint hallgassuk meg a másik felet is.
2016. jan. 7. 00:33
 64/77 anonim ***** válasza:
38%
A férj egy bunkó, nem hajlandó beszélni, csak játszik az idegeitekkel. Egyébként ha egy pasinak két nője van szerintem igazából nem szereti egyiket sem. Önimádó barom. Rakd ki a szűrét!
2016. jan. 7. 08:18
 65/77 anonim ***** válasza:
27%
Válj el!
2016. jan. 7. 09:26
 66/77 anonim ***** válasza:
90%

"A megcsalást amúgy a nők szokták űzni gyakrabban ez tény"

43%-os (talán ez sem véletlen) ha ez tény, akkor bizonyára alá tudod támasztani valamivel. Várom.

2016. jan. 7. 09:46
 67/77 anonim ***** válasza:
17%
60-as: ez (is) hűen mutatja a 43%-os értelmi színvonalát.
2016. jan. 7. 09:48
 68/77 anonim ***** válasza:
28%
A 63. válaszolóval értek egyet. Igaz ezt én is már itt korábban leírtam. Ezt nem lehet csak úgy véleményezni ha a másikat nem hallgatjuk meg.
2016. jan. 7. 10:02
 69/77 A kérdező kommentje:
27-es Te szerencsétlen! Most, ezek után nem fekszem le vele!!!! Miért, szerinted mikor haza jön a k-tól, akkor feküdjek mellé és kérjem, hogy jaj, engem is kefélj már meg!!!
2016. jan. 7. 17:45
 70/77 A kérdező kommentje:

54-es, igazad van, ha még úgy csinálta volna, hogy diszkréten, persze az sem helyes, de amit nem tudsz, nem fáj. 25 éves házasság, szerintem nem volt az olyan borzasztó, hogy menekülni kéne! a gyerekeim haragsznak rá e miatt, és ezért ő is haragszik rájuk, holott a gyerekeknek igazuk van, mégis csak az anyjuk vagyok, nem fogadják ezt el az apjuktól. amúgy meg ha olyan rosszul érezte magát a házasságban, állt volna elém, hogy ez van, megértem...., de oda jár, őrült szerelmes, és mégis itthon köt ki. akkor most mi van???? könnyű mondani add el, felezd meg. igen ám, a mai lakás árak mellett ha megfelezem semmit nem kapok, sajnos nem vagyunk gazdagok, hogy megtehessük, hogy kifizetjük a másikat és boldogan szaladunk az új életbe. ezért hezitálok, nem azért mert hülye vagyok! hanem józanul gondolkod, amit véres verejtékkel munkával összeszedtünk, most vágjam szana szét, a gyerekeimet kisemmizve, mert az idétlen férjem vénségére szerelmes.... akkor menjen oda ahol olyan jól érzi magát, ha olyan FÉRFI, amit itt hagy, úgyis a

gyermekeié lesz!

2016. jan. 7. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!