Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsal a férjem, Mit kéne...

Megcsal a férjem, Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
de nem is titkolja, és még neki van nagy pofája, a gyerekekkel is ellenséges. Ha már szeretője van menne hozzá, de hol itt van, hol ott. Ha számon kérem még ő van felháborodva. Hazudozik össze vissza. Nem bírom ezt a helyzetet, nem lehet vele beszélni sem, nem mond semmit!
2016. jan. 5. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
97%
Még a végén megsajnálom a pasit, hogy azért szaladt másik nőhöz, mert otthon nem kapott meg mindent. Ha lett volna benne tisztesség, akkor előbb a száját nyitotta volna ki otthon a problémák megbeszélése végett, a nadrágja cipzárja helyett... Válás!
2016. jan. 6. 08:43
 32/77 anonim ***** válasza:
26%

"Én nem fekszem le vele, és meg tudunk élni egymás nékül, "

Hat akkor meg mi a kerdes? HA nincs lefekves, akkor ti mar effektive nem vagytok egyutt.

2016. jan. 6. 09:14
 33/77 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó. És ha a férfi megakarta beszélni? Mert itt csak azt olvassátok amit a kérdező le ír. És azt úgy írja le persze hogy neki adjatok igazat, nők. Én meghallgatnám a férjet is.
2016. jan. 6. 09:17
 34/77 anonim ***** válasza:
96%
Akkor a férfi is beadhatta volna a válókeresetet, ha nem mennek a dolgok.
2016. jan. 6. 09:21
 35/77 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos ilyen tényleg sok van, hogy hiába próbálják megbeszélni, a másik fél aboszult nem partner benne. Anyám ugyanígy járt. Nem működött a dolog, anyu évekig próbálta megoldani, de egyedül nem ment. Végül keresett magának egy szexpartnert. Egyáltalán nem tudtam elítélni, sőt, apámat vetettem meg, anyunak meg falaztam. Addig csinálta ezt, amíg a tesóm kicsi volt, utána kirúgta. Viszont, ilyen hangnemet mint a kérdező férje SENKI sem engedhet meg magának semmilyen körülmények között. Anyám is normálisan viselkedett a férjével. Szóval, kérdező, nincs kisgyerek, aki visszatartson, párom lábbal rúgd ki. 25/N
2016. jan. 6. 09:21
 36/77 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a kedvenc kajáját, mire hazaér. Mégis, mit gondolsz, mit kéne?
2016. jan. 6. 09:42
 37/77 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó. Te hallottad mit és hogyan beszél a férj? Meg azért ha anyád megcsalta apádat az szerinted persze jól van úgy. Szégyeld magad.
2016. jan. 6. 09:44
 38/77 anonim ***** válasza:
40%
Teljesen jogos volt a megcsalás ott :) Apám egy töketlen idióta, igénytelen szar volt. És nem volt hajlandó megbeszélni anyámmal semmit. Mondom, anyu több évik próbálkozott. De semmi. Szerintem ilyenkor jogos, elvégre anyámnak is szüksége van szexre. Vagy szerinted csak a férfinak van joga hozzá? :)
2016. jan. 6. 09:58
 39/77 anonim ***** válasza:
7%
38. lehet hogy igazad van, nem tudhatjuk. De itt az a főkérdés ami, csak a férjnek a véleményét nem tudja senki. Csak minden NŐ elitéli. Szerintem addig felesleges itélkezni mások felett, amíg nem tudjuk mindkét félnek a véleményét. Itt egy nő leírta amit akart, és ahogy akarta és már rögtön fel akasztanátok a másikat, mert férfi.
2016. jan. 6. 10:07
 40/77 anonim ***** válasza:
92%

38-as

Édesanyád is beadhatta volna a válókeresetet, de gondolom a szexet megkapta máshol, anyagilag viszont az volt az érdeke, hogy apáddal maradjon még egy ideig. Attól, hogy ő meg akarta beszélni, még nem lesz kevésbé gusztustalan és tisztességtelen.

2016. jan. 6. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!