Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsal a férjem, Mit kéne...

Megcsal a férjem, Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
de nem is titkolja, és még neki van nagy pofája, a gyerekekkel is ellenséges. Ha már szeretője van menne hozzá, de hol itt van, hol ott. Ha számon kérem még ő van felháborodva. Hazudozik össze vissza. Nem bírom ezt a helyzetet, nem lehet vele beszélni sem, nem mond semmit!
2016. jan. 5. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
Én nem azért akasztanám mert férfi, nem is azért mert megcsalta. A viselkedés miatt, amit megenged magának, azért (felháborodás, ellenségeskedés a GYEREKEKKEL). Így nem viselkedünk.
2016. jan. 6. 10:10
 42/77 anonim ***** válasza:
94%
40, nem anyagiak miatt maradt apámmal. Anyám jobban keres mint apám. Van egy kistestvérem, miatta maradtak együtt, amíg fel nem nőtt. De ezt írtam is. Így döntött, kész.
2016. jan. 6. 10:11
 43/77 anonim ***** válasza:
Méghogy felakasztanánk, csak mert férfi... Dehogy. Már észrevettem, ha különböző fórumokon férfiakat kritizálnak a nők,rögtön olyan önérzetesen támadásba lendültök. Inkább azok néznének magukba, akikről szó van. Akik simán megcsalják a másikat, hazudoznak, nem tisztelik a párjukat és még a gyerekeikkel is képesek ellenségesen viselkedni. Akik hol itt, hol ott vannak. Akik képtelenek felelősséget vállalni, dönteni és hűek maradni. Azok gondolkodnának el végre. Akinek nem inge, ne vegye magára. Én tisztelem a becsületes, rendes férfiakat és örülnék, ha több lenne belőlük.
2016. jan. 6. 10:22
 44/77 anonim ***** válasza:
Add be a válókeresetet, konzultálj ügyvéddel a ház és az egyéb jogi ügyek miatt. (Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor nem tudsz mást csinálni...)
2016. jan. 6. 10:49
 45/77 anonim ***** válasza:
Én ilyen helyzetben azonnal beadnám a válópert. El kell adni a lakást, de addig is hiába közös, elköltöznék albérletbe, mert nem tudnék így élni nap mint nap.
2016. jan. 6. 11:32
 46/77 anonim ***** válasza:
13%
na azért ez elég eltúlzott reakció h azonnal beadnád a válópert .... héé és ha csak sima szexkaland volt de amúgy jól elvannak? szal kicsit túllihegik sokan a dolgot, és persze azonnal mindenki szent, aztán könnyen megesik az ilyen helyzetekben h a nő egy az egyben ugyanúgy csalja a férjét... bizony ám.
2016. jan. 6. 11:53
 47/77 anonim ***** válasza:
93%
De cica, akkor mi értelme van a házasságnak, sőt egyáltalán a kapcsolatnak? :) Az égvilágon semmi. Engem nem zavar ha valaki szexelgetni akar csak úgy, megteheti. de akkor minek neki kapcsolat, házasság? Teljesen felesleges. Adja csak be a válópert, keressen magának egy Férfit.
2016. jan. 6. 11:56
 48/77 anonim ***** válasza:
9%

de ezeket honnan veszed? azt mondod h szal ha pl megházasodik 25 évesen, akkor onnantól mondjon le mindenki másról és kész, annyi volt? ugye ezt te se gondolod komolyan ... azért bármikor jöhet egy házibulis, munkahelyi és stb akármilyen alkalommal előforduló szexkaland és akkor mi van? ilyen alapon sztem minden házaspárnak azonnal el kéne válnia.

Megvallom, én ezt a túldramatizálást látom már betegesnek. Beszéld meg vele, biztos nem harap, és kérdezd meg h mit szeretne meg mi volt a gond stb. Tehát még mindig az okokon kéne gondolkodni, máskülönben egy következő pároddal egy az egyben ugyanitt fogsz kikötni, csak idő kérdése.

2016. jan. 6. 11:58
 49/77 anonim ***** válasza:
59%
48# Szerintem meg az a beteges, hogy emberek képesek akár ismeretlenekkel is összeszűrni a levet és érzelmek nélkül bevállalni 'szexkalandokat'. Egyre inkább hasonul az ember az állatokhoz. Persze, ezen nem lehet csodálkozni, hiszen a média azt sugallja, hogy ez trendi és normális. És aki szembe megy ezzel, az meg fura...
2016. jan. 6. 12:15
 50/77 anonim ***** válasza:
69%
Amiatt hogy megbotlott meg nem mondanam hogy fel kell mindent egetni, de az hogy a gyerekekkel ellenseges szamomra erthetetlen. Nincs az a no, aki elobbrevalo lehetne szamomra mint a gyerekeim.
2016. jan. 6. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!