Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy elköltözzünk az szüleitől?
Valójában az édesanyja is mondhatná, hogy kisfiam ideje elköltözni. Elég nagy baj, hogy a fia fél a reakciójától.
Tulajdonképpen az első válaszadó ötlete tűnik a legjobb mézesmadzagnak. A lakáskereséssel meg akkor folglalkozz te. Mutass neki alternativákat, hogy nézd ezeket találtam. Próbálj meg viszonylag a környéken keresni lakást, hogy te úgy tűnjön direkt messzore akarsz költözni. Hát itt tényleg valami női praktika segíthet.
egyszóval nem tud elszakadni anyukájától. ez nagyon kellemetlen tud lenni, tudom.
ne női praktikákhoz folyamodj, mert a kis célzásokat nem fogja venni, jobban függ az anyukájától. mondd meg neki egyenesen, hogy mit szeretnél és miért.
Szerintem kezd azzal, hogy beeteted. Nézegess lakberendezési oldalakat, kezd el gyűjteni az ötleteket, hogy mi lenne, ha saját lakásotok lenne. Ha veszel egy - két ilyen magazint (szép házak, otthon stb) akkor felhívhatnád a figyelmét, hogy nézd, de jól néz ki. S elindulhatna a beszélgetés, hogy nektek ha lenne milyen lenne, mikor lesz saját lakás stb.
Mivel nem csak a barátod, hanem már a férjed is, így mondhatod, hogy örökké nem lóghatunk a szüleid nyakán. Gondolom van egy kis megtakarításotok is. Esetleg lehetne egy megszabott határidőt szabni, hogy egy fél év vagy év múlva már elköltözünk, s most erre gyűjtünk.
Valahogy bele kell ültetni a fülébe a bogarat.
Sok sikert hozzá és kitartást, mert nem lesz egyszerű menet.
Azért aakarok elmenni, mert nincs önálló életünk így. Van külön bejáratunk, külön konyha, szoba, stb, szóval az asztalon szex így is mehetne :)
Igazából minél messzebb szeretnék innen menni (városon belül persze), nem a szomszéd utcába.
Nézegetek lakásokat, lassan terelgetem arrafelé. Anyukája soha nem mondaná, h önállósodjunk, mert neki az lenne a jó, ha semmi nem váltoizott volna az esküvővel, hanem csak annyi, h jöttem én a családba, mint egyörökbefogadott gyerek kb. És ahogy ismerem az anyósomat, tényleg hatalmas cirkuszok és sértődések lennének a bejelentésből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!