Hogyan tudnám megmenteni magam a pasim szüleitől?
Fent voltam egy napot hétvégén szombaton mentem vasárnap eljöttem. Mikor elköszöntem a húgától: megkérdezte hogy máris megyek? , Én meg mondtam hogy hála a szüleidnek mennem kell. (A párom még suliba jár ) És ezt az anyja meghallotta. És azt hiszik hogy hálátlan vagyok, hogy örüljek hogy egyáltalán megengedték... Mondanom, sem kell nem mostanában mehetek hozzájuk. Hozzátenném egyáltalán nem akartam megsérteni őket vagy hálátlannak tűnni. Segítsetek!tehetném jóvá?
Lány
Hát ezt elkúrtad, nem kicsit, nagyon. Minek kellett beszólni? Tettek ellened valamit? Akkor sem értem meg, mert ezt tarts meg magadnak..ráadásul ugye azt azért felfogtad,hogy akinek mondta annak az anyja meg az apja ...szted neki h esett?
Mit tehetnél? Bocsánatot kérsz, őszintén nem csak mert megijedtl.
Hát, ha nem akartad, mégis sikerült. Hogyne lettél volna hálátlan? Mit kellett volna tenniük, fogadjanak örökbe?
Nem igazán értelek.
Hát, próbálom elképzelni, hogy én mitől nem lennék sértett... Nem tudom. Mindenképp eléjük kellene állnod, de hogy mit mondj, nem tudom.
Miért mondtad igazából?
Hát mostmár szerintem mindenki kíváncsi lett arra mi váltotta ki belőled ezt a mondatot. Ha úgy érezted magad, mint a Párom az én szüleimnél (mert csak ordibálás ment minden kis szaron) akkor megértelek, de ha rendesek voltak akkor nem értem.
22/L
Hát ez gáz, viszont ha az utolsó válaszolónak tényleg igaza van akkor nem ciki. Inkább tényleg csalódottságnak hangzik..így viszont nem tudom megérteni, hogy miért akadt ki az anyja ennyire?mikor ő is nagyon jól tudja hogy keményen fogják a fiukat...
Dehát..fiús anyuka ő is, nem tehet róla.(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!