Változhat ilyen mértékben az ember ízlése?
A férjemről van szó. Azt veszem észre (mondjuk hangot is ad neki), hogy a vékony, kismellű nőket tartja mostanában csinosnak. 10 évvel idősebb nálam, nem most házasodtunk. Én teltkarcsú (szó szerint, nem a kövéret finomítom), nagy mellű nő vagyok, csinos, van is nyálcsorgatás a férjem haveri körében, de az önbizalmam mégis a béka feneke alatt.
Mi ez a férjemnél, kapuzárási pánik, vagy mi? A húszas, fiús alkatú lányokért van oda, korábban meg rólam, meg az én "gyönyörű, mediterrán" alkatomért volt oda.
Más is tapasztalt már ilyet, megőrülök!
40/n
Nyilvan volt egy hiheto magyarazata, ezt nem is ketlem :)
Amugy nincs azzal sem bajom, ha tenyleg ugy van, ne legyen igazam, eljen a kerdezo meg a ferje boldogan, oszinten kivanom nekik.
A gond akkor van ha megis igazam van, aztan megy a kodosites, a jatszmazas meg a hazudozas tovabb.
Kedves 57 és 59 %!
Nektek lett igazatok. A férjem eleinte tagadott, aztán mindent bevallott. Már elköltözött a húszéves barátnőjéhez, akivel ezentúl boldogan él amíg...(szóval annak 40 éves koráig), de előtte még a földig alázott azzal, hogy mit képzelek, 40 évesen, 60 kilóval labdába fogok rúgni, amikor a világ tele van húsz éves, 45 kilós bombázókkal...
Szóval teljesen magam alatt vagyok. Képtelenségnek érzem, hogy egy valamire való férfi valaha is-akár még bottal is-megpiszkáljon. Csendben, elhagyatottan nevelem tovább a gyermekeimet...
Remélem, most már szép lesz a napotok:)))
Kedves 73%, és mindenki, aki felpontozta az érdeklődő kommented!(Gondolom, akkor őket is érdekli.)
Írtam, hogy a férjem jóval idősebb nálam, pontosan 13 évvel, ezért mindig is féltékenykedő típus volt, bár ez csak ritkán ment az idegeimre, a dolog még az elviselhető, sőt a hízelgő kategórián belül maradt. Mostanában viszont rájött, hogy "öregszik", hogy jobban oda kell figyelni az egészségére, ezért még sebezhetőbb, mint valaha.
Máskor is mondta már, hogy szerinte én túl kedves vagyok bizonyos férfiakkal, amit én nem így gondolok, vagyis a "kedvességem" nem a férfinak, hanem az embernek szól.
A fenti helyzet, vagyis az, hogy pár nőt (élőben vagy filmnézés közben) megdicsért, reakció vagy visszavágás volt arra, amiért szerinte én egy az ismerősi körhöz tartozó huszonéves, kisportolt srác előtt "túlságosan kellettem magam, és látszólag izzott köztünk a levegő." A fiú tényleg kedves volt, de semmiféle szexuális töltet nem volt a beszélgetésünkben. Na, neki a barátnőjét magasztalta utána nekem.
A másik viszont, amiben tényleg hibás vagyok, az nyáron történt. Kerti parti volt, én pedig beszaladtam valamiért a konyhába. Az egyik haverja utánam jött, és nyíltan megmondta, mit szeretne tőlem. Persze, megmondtam neki, hogy felejtse el, határozottan, ellentmondást nem tűrően. Mivel a férjem amúgy is féltékeny típus és a kapcsolatot sem szerettem volna bomlasztani köztük, plusz mivel a férfi kissé ittas volt a "vallomása" közben, utána pedig végig korrekt volt velem, nem szóltam a férjemnek erről. A pasi viszont egyre kevesebbet jött a társaságunkba. A férjem pedig erre rákérdezett nála, hogy miért. A hülyéje pedig megmondta. Most emiatt nem teljesen felhőtlen a viszonyunk a férjemmel, amiért nem volt bizalmam, és nem mondtam el neki. Azt mondta, nagyon ciki volt a pasi előtt, hogy ő nem tudott róla.
Nagyon sokat beszélgettünk azóta, mindketten érzékeny életszakaszban vagyunk, de szeretjük egymást, még akkor is, ha botladozunk, és akarva de főleg akaratlanul bántjuk egymást.
Köszönöm a figyelmet, az érdeklődést, mindenkinek szerelemben gazdag új évet kívánok!:)
Ezt megérdemelted, ezért nem kell a vékony lányokat lehordani! Bár minden irigy így járna!
Szívesen megismerném a férjed, rég nem láttam egészséges Férfit, akinek nem a lufi kell, hanem a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!