Változhat ilyen mértékben az ember ízlése?
A férjemről van szó. Azt veszem észre (mondjuk hangot is ad neki), hogy a vékony, kismellű nőket tartja mostanában csinosnak. 10 évvel idősebb nálam, nem most házasodtunk. Én teltkarcsú (szó szerint, nem a kövéret finomítom), nagy mellű nő vagyok, csinos, van is nyálcsorgatás a férjem haveri körében, de az önbizalmam mégis a béka feneke alatt.
Mi ez a férjemnél, kapuzárási pánik, vagy mi? A húszas, fiús alkatú lányokért van oda, korábban meg rólam, meg az én "gyönyörű, mediterrán" alkatomért volt oda.
Más is tapasztalt már ilyet, megőrülök!
40/n
No látod, neked ez jön be, de te egy szem pasi vagy a sok millióból. Hidd el, hogy soknak meg a dögös, látványosan nőies nő jön be, mint a kérdező. Ő se úgy néz ki most, gondolom, mint 20 évesen, de nem is kell neki.:-)
Kérdező, a helyedben lehet, hogy elismerő megjegyzéseket tennék a férj jelenlétében a kockás hasú, keskeny csípőjű, széles vállú pasikákról, hátha észreveszi magát. Vagy a haveri körből valakiről, aki csorgatja a nyálát utánad...Azt szokták mondani, hogy a legszebb nőt is unja valaki, a pasik meg különösen hajlamosak belekényelmesedni a jóba - fel kell néha rázni őket, hogy értékelni tudják, amijük van, észrevegyék, mit veszíthetnek.
"e te egy szem pasi vagy a sok millióból"
Igy van, viszont rengeteg pasit ismerek, es tudom mi tetszik nekik.
Eros kisebbsegben vannak akiknek a toltottgalambok tetszenek. Nezd meg az aktualis plakatokat, filmeket, sztarokat, nem lesz koztuk molett.
Persze ettol meg a kerdezo ferjenek lehet mas izlese, nade most az a helyzet hogy a sajat bevallasa szerint a vekony, sportos lanyokert rajong.
Az ember izlese szerintem alapvetoen nem valtozik, legfeljebb idosebben hajlamosabb a kompormisszumra. A kapuzarasi paniknak meg semmi koze ehhez amit itt leirt a kerdezo.
Szerintem egyszeruen most jutott el odaig a ferje, hogy ugy erzi: nem kell senkinek sem hazudnia.
- az alkatodon lehetett volna változtatni, tudom, én is voltam 80x kilós formátlan "nagymellű" - értsd kövér -, és most 59-60, sportos alkatom van, mert teszek érte (normális kaják, kiv. csoki, az sok, meg napi rendszeres mozgás - nem tinglitangli marhaság, meg szobabicaj)
- a belsőd milyen? Mert egyik ismerősnőm egy megátalkodott hárpia, a férje 25 év házasság után hagyta el, mondván, elege van a hisztikből, bnkó stílusból - jogosan, bár én 1-2 év után léptem volna
Egyébként nagyon okos, kérdezted már TŐLE esetleg?! Tudod, BESZÉLGETÉS, csodákra képes. Ülj le vele, és puhatold ki (de NE támadólag).
Szervusztok, jó reggelt mindenkinek, jövök reagálni. Nem gondoltam, hogy már lassan bálna leszek itt a fórumon, azért is írtam, hogy nem vagyok kövér, csak teltkarcsú. Kedves, aki azt írta, hogy volt 80 kg is. Persze függ ez magasságtól is, de szerintem ez már a kövér kategória. Persze gratulálok, hogy volt akaraterőd, és most csini vagy.
Magamról nem akarok fényképet feltölteni, még kitakart arccal sem, mert félek attól, hogy valaki felismer. De hogy ne a bálnakategóriában gondolkodjunk, kigoogliztam egy testalkatban hasonló nőt. link:
Ha lefelé görgetitek, a fehér bodys, fekvő nő, azaz Demmer Erikához hasonló testalkatom van. Kb. a mellméret is, tehát C kosár (mármint az enyém az, neki is gondolom)-ezt különösen a "kannás" figyelmébe ajánlom.
Nekem is hosszú, sötét hajam van, csak persze nem vagyok csak 165 cm, ezért nincsenek olyan szép hosszú lábaim, mint neki.
Nem akarok fiús testalkatra fogyni, nekem ez tetszik, a jelek szerint másnak is. Most elmegyek kávét főzni, aztán jövök még, mert jött az este-éjjel pár komment.
Kedves 9-es, te magad vagy egy személyben a 40-es korosztály? Bírom az ilyen szerény kinyilatkoztatásokat... :D
Én "jó húsú" nő vagyok, 40 fölött a férjemmel együtt, kívánom, mindenkiért úgy legyen oda a párja, mint értem az enyém.
Bocs az enyhe offért.
Károsnak tartom azt, ha valakinek a párja folyton más alkatúakat magasztal.
Kedves Kérdező, megdöbbentett, többségében milyen sületlen, primitív válaszok érkeztek a kérdésedre. Kérlek, ne linkelj képeket (Demmer Erika pl. abban a cikkben szerintem pont tökéletesen néz ki), ne bizonygasd, hogy jól nézel ki. Biztos így van! Nagyon sokféleképpen nézünk ki, sokféleképpen vagyunk szépek és jók.
Ez a kérdés azon túlmutat, hogy hogy nézünk ki.
Aki abban hisz, hogy azért a sportos, vékony csajokért bomlik mindenki, mert mindenütt őket látni, az azt is elhiszi, hogy bizonyos mosóporok tökéletesen tisztítanak, bizonyos légfrissítőktől Japánban érzed magad (persze mindezt a tökéletes fényviszonyokkal rendelkező, hófehér kanapés, százmilliós villádban élheted át), és hogy az országban minden a legnagyobb rendben zajlik.
Bukkanó jelentkezett a házasságotokban, ami mindegyikben előfordul, testi adottságoktól függetlenül. Ilyenkor fontos szerintem, hogy az ember hátralépjen egyet, és megkérdezze, mit szeretne magának, a társának, a házasságának.
Azt javasolnám, hogy kezdj el valahogy (jó értelemben) magadba fordulni, magaddal ismerkedni, valamiféle önismereti tevékenységet tanácsolnék.
Ha úgy csinálsz, mintha nem vennéd észre, mi történik a férjedben, ha megpróbálod bizonygatni, hogy de te jó nő vagy, és sokaknak kellenél, stb., szerintem ezek csak megnyomorítanak és félrevezetnek.
Bátorságot kívánok, és boldog új évet!
Egy "nehézsúlyú" kortársad :-)
A képet nem öncélúan linkeltem, hanem mert egyeseknek köszönhetően teljesen félresiklott a "beszélgetés". Az elején leírtam, hogy nem vagyok kövér, éppen azért, hogy ne menjen el a kérdés a ne légy igénytelen és a "foggyále" irányba. Sajnos, mégis így történt. Konstruktív válaszok helyett jöttek a víziók az én köldökig érő kannáimról, és megtudhattuk azt is, hogy a férjem jobb híján választott engem, mert ugye a "férfiak" csak a vékony nőket szeretik.
A kérdésem arról szólt, hogy a férjem, aki ezidáig szó szerint rajongott értem, miért kezdett el hirtelen lelkesedni a teljesen máshogy kinéző nőkért.
Bizonyára itt senki nem fogja megmondani a tutit, azt majd tőle kérdezem meg, ha hazaér, de örültem volna pár középkorú férfi őszinte megnyilvánulásának, ami azért mélyebb gondolatokat tükröz annál, hogy mi a menő nőideál most a férfiak körében.
Privátban kaptam elgondolkodtató válaszokat, kár, hogy a lényegi beszélgetés nem folyhat itt nyílt színen, mert valaki(k) a reakcióktól tartva csak rejtve "mernek" nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!