Változhat ilyen mértékben az ember ízlése?
A férjemről van szó. Azt veszem észre (mondjuk hangot is ad neki), hogy a vékony, kismellű nőket tartja mostanában csinosnak. 10 évvel idősebb nálam, nem most házasodtunk. Én teltkarcsú (szó szerint, nem a kövéret finomítom), nagy mellű nő vagyok, csinos, van is nyálcsorgatás a férjem haveri körében, de az önbizalmam mégis a béka feneke alatt.
Mi ez a férjemnél, kapuzárási pánik, vagy mi? A húszas, fiús alkatú lányokért van oda, korábban meg rólam, meg az én "gyönyörű, mediterrán" alkatomért volt oda.
Más is tapasztalt már ilyet, megőrülök!
40/n
jaja, azert a favoritok mindenhol a sportos, vekony csajok mert a ferfiaknak nem az tetszik :)
Rohej egyebkent amikor a nok akarjak megmondani egy ferfinak hogy a ferfiaknak mi tetszik :)
40F
"A férjem sosem volt olyan kis nyomoronc, "hogy ez jutott neki" alapon kellett volna választania."
Valahogy megis kiderult hogy az eddig istenitett alkatod megsem tetszik neki. Az emberek izlese nem valtozik, plane nem ennyit.
Az alapbol nagymellu nok altalaban elegge molettek is, igy aztan az o nagymelluseguk nem kulonosebben nagy dolog.
Egy vekony, sportos csaj nagy mellekkel, na az mar valami.
"Az alapbol nagymellu nok altalaban elegge molettek is, igy aztan az o nagymelluseguk nem kulonosebben nagy dolog.
Egy vekony, sportos csaj nagy mellekkel, na az mar valami."
Te gondolkodsz is, vagy csak írsz?
"Rohej egyebkent amikor a nok akarjak megmondani egy ferfinak hogy a ferfiaknak mi tetszik :)"
Itt nem a "nőkről" és a "férfiakról" hanem rólam és a férjemről van szó.
Mellesleg, ha valakinek nem esett le, itt nem a vékony nő kontra homokóra típusú nő vitáról van szó, hanem egy párkapcsolatról.
Akik érdemben szóltak a témához, azoknak köszönöm!
"Azért egy nagymellű 20 éves és egy nagymellű 40 éves között van egy kis különbség. 40 évesen már köldököd verik a tejes kannáid amik elég kiábrándítóak tudnak lenni. "
A gravitáció húszévesen is működik. Nagy mellről írtam, nem kannákról. És nem érnek a köldökömig.
Álmodozol, vagy láttál már nőt meztelenül?
Egyébként megint eltértünk a tárgytól...
"Te gondolkodsz is, vagy csak írsz?"
Konkretan mi a problemad ezzel?
"Akik érdemben szóltak a témához, azoknak köszönöm!"
Te is olyan vagy, mint a legtobb no ezen az oldalon: csak olyan valaszokat akarsz olvasni, amik beleillenek a prekoncepciodba. Azaz te nem is valaszokat akarsz, csak megerositest a sajat elmeletedre.
Nekem vegul is tokmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!