Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexualitás és zene? A szexuális orientáció milyen mértékben határozza meg az ember zenei ízlését?
Magyarul: Ti milyen zenét szerettek hallgatni? :)
Lécci írjátok oda azt is, hány évesek vagytok, meg hogy fiú-e vagy lány, bi, leszbi, meleg, stb.
Változó, leginkább egypár metál műfaj jön be (főleg a melodic death, a sima death pl. kicsit sem), de Enya és Ramazotti is éppúgy lehet, hangulatfüggő...
A nemi orientációm kicsit komplikáltabb, de közel állok a panszexualitáshoz (bár a női test tetszik jobban, ami szerintem nem csoda, a női mell remek találmány). 39 éves, biológiailag nő androgün.
Szerintem nem függ össze.
Pl a Justin Bieber vagy SP szerető fiúk közt biztos több a meleg (ha nem csak azok vannak).
Általánosan elmondható, hogy a meleg férfiak közt sokkal több a lányos zenéket szerető, mint a heteró férfiak közt.
De vannak melegek normális zenei ízléssel is. Pl én.
22/F (rock, jazz, rap például)
Legkevésbé sem hiszem, h összefügg a zenei ízlés a szexuális orientációval.
Akik nem kapják meg az élettől, amire szükségük van, ők próbálják pótszerekben, pl. zenében bepótolni, így ők az erőteljesebb hatású zenéket kedvelik, pl. hard techno, trance, kemény rock és metal fajtái, amik erőteljesen hatnak.
kivülállóként azt figyeltem meg hogy a meleg barátaim a női előadókat szeretik, a leszbikusok pedig a férfi zenészeket.
De nem hinném hogy ez igaz lenne mindenkire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!