Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexualitás és zene? A szexuális orientáció milyen mértékben határozza meg az ember zenei ízlését?
Magyarul: Ti milyen zenét szerettek hallgatni? :)
Lécci írjátok oda azt is, hány évesek vagytok, meg hogy fiú-e vagy lány, bi, leszbi, meleg, stb.
A padtársam meleg, aki rock, punk, metál, emo zenéket hallgat.
Én rapet, hip-hopot és kpopot. :) De azt vettem észre, hogy az emo srácoknál (mint pl a padtásam) van sok meleg.
16/L/L
én konkréten minden evő vagyok.
de igazán akkor jó ha dark,és/vagy pörgős.
ill. olvastam valahol egy tanulmányt,hogy a hause zenék kedvelők közt több a meleg mint az egyébb zenét kedvelők közt.
és érthető módon a metal,rock,punk zené mint "szuper heterót" említi.
kétlem hogy lenne összefüggés...csak mert meleg vagyok nem csinálok mindent másképp, mint a heteró emberek..és nem határoz meg mindent a szexuális orientáció...
főleg dupstepet hallgatok meg hiphopot. barátomnak nagyon más a zenei ízlése, hülyét kap tőlem:D ő rockot meg altert hallgat főleg és gitározik. nekem amit ő hallgat általában depis meg komor, a pörgős zenéket szeretem:D
22F
mint leszbikus persze imponál pl. Tracy Chapman hangja, meg fiatalon nagyon bejött, de ettől még sokminden más is tetszik.
Melegbárokban meg olyan zenéket nyomnak amik popposak, szexualizáltak, táncolósak. Mert ezek a helyek nagyrészt erről szólnak, legyen mindenkinek élvezhető, vidám, bulis. Ennyi.
Köszönöm az eddigi válaszokat. :) Akkor most én is megválaszolom a kérdésemet.
Egy picit nehezen igazodok ki a modern stílusirányzatokon, de a wikipédia szerint, azok az előadók, akiket a leginkább szeretek, az alternatív rock/ pop rock, indie rock, indie pop irányzatok képviselői.
Például Onerepublic, Lana Del Rey, Imagine Dragons, Bastille.
Én úgy gondolom, hogy a zenei ízlés elsősorban az egyéniségtől függ.
De szerintem az egyéniségnek, annak, hogy ki vagyok, többek között része a szexuális identitás is.
Oké, nyilván nem lehet általánosítani és messzemenő következtetéseket levonni, nem is ez a célom. De a melegek között azért valamivel talán többen vagyunk, akik imádjuk pl. Lana Del Reyt, mint a ahányan a heterók között imádják. :)
Szóval én úgy látom, valamilyen összefüggés csak van a két dolog között, de azt semmiképp nem mondanám, hogy ez olyan hatalmas és determináló hatású valami lenne.
Kíváncsian várom a további véleményeket. :)
20/meleg/fiú
Minden zenei műfajból van kedvencem,valahogy én minden evő vagyok ilyen téren :) De amiért a legjoban oda vagyok az a Jpop és más japán zenék és ezek nightcore-jai!
16/l/l
heavy metál, hard rock, electronik és minden ezekhez hasonló ;)
15f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!