Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés ember aki érzelmeket akar?
Tényleg, miért van az, hogy 100 emberből kb. 3 van aki soha az életben nem "kalandozna" meg "ismerkedne" abban az értelemben amit itt sokan gondolnak, hanem kapcsolatot akar, és olyat ami nem csak a szexről szól, hanem közös élményekről, szórakozásról, eszmecserékről, hogy mindketten szellemileg többek lehessenek? Már idegesítő kicsit, hogy akárhová nézek, csak egy gyors dugás kell. Aki esetleg privátban írna és ez kell neki, teljesen felesleges, kétlem hogy hónapokig várni szeretnél.
20/f bi
(de homoszexualitás kategóriába tettem mert elsősorban erre vonatkozik)
Nem tudom miért van ennyi majom. Vekerdy euramerika néven emlegeti azt a hatást ami a mai fiatalokat befolyásolja. Vagyis hogy mindent most; pénzt hírnevet, jó szexet. Miközben azt se tudják mi az a szex.
Ku.rva fa.szba. Ro.hadt kiámbrándító. 😞
25F bi
Az általam ismert kb 15 meleg közül kb 10 ilyen.
De amúgy nem tudom, hogy kell ezt elképzelni... Szóba elegyedsz egy vadidegennel, megegyeztek, hogy mindketten tartóskapcsolatot akartok, és akkor mehet tovább a ba..eszélgetés?
A kapcsolat az nem olyan dolog, amit akarni kell és akkor jön... mint a pizza rendelésre.. hanem az kialakul valahogy. De ahhoz türelem kell, nem pedig végiglapozni 100 elemű mintát és levonni a statisztikai következtetést, hogy 3%-nak lett volna komoly szándéka csak azok meg nem adoniszok voltak.
Valakivel, akivel kölcsönös a szimpátia, sokszor összejárni beszélgetni, programokat kitalálni.. aztán vagy elmélyül a dolog, vagy nem.
Az egyik barátom is ilyen. Nem bír megmaradni egy kapcsolatban, váltogatja a partnereit, pedig nem túl helyes. Valamilyen szinten megértem, csak kiélik magukat.
Nekem viszont csak egy fiú kell, akivel éjszakába nyúló beszélgetéseket lehetne folytatni, ha megyünk valahova együtt készülődni, együtt bolondozni, tervezni az életünket, megismerni és szeretni egymást hibáinkkal együtt.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!