Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet megérteni, h VÉDEKEZNI KELL? Sőt nem kell, hanem muszáj, ha az ember fia, lanya nem akar gyereket?
Amiért egyesek piásan autóba ülnek, mondván velük úgysem történhet meg a baj, túl kicsi a valószínűsége. Amiért egyesek nem kapcsolják be a biztonsági övet, mondván velük úgysem fog semmi történni. Amiért egyesek lazán vedelik az alkoholt, mondván semmi nem történhet velük, aztán szépen összetörik magukat. Amiért egyesek simán átfutnak/áthajtanak a piroson, mondván úgyse lesz baj.
Mert az emberek többsége sajnos ilyen. Csak akkor eszmél, amikor már baj van.
Egyszerűen buták, tudatlanok, tájékozatlanok vagy csak lesz*rják.
Én sem értem őket. Én a legalapabb dolgoknak is százszor utánanézek, hogy biztos legyek benne. Inkább veszitek 2 napot az utánajárkálással, mint több évet egy becsúszott babával.
egyik biztosítónak régen valami ilyesmi volt a reklámja, hogy "mindig azt hisszük,hogy balesetek csak másvalakivel történhetnek..."
hát ilyenek az emberek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!