Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Változhat ilyen mértékben az...

Változhat ilyen mértékben az ember ízlése?

Figyelt kérdés

A férjemről van szó. Azt veszem észre (mondjuk hangot is ad neki), hogy a vékony, kismellű nőket tartja mostanában csinosnak. 10 évvel idősebb nálam, nem most házasodtunk. Én teltkarcsú (szó szerint, nem a kövéret finomítom), nagy mellű nő vagyok, csinos, van is nyálcsorgatás a férjem haveri körében, de az önbizalmam mégis a béka feneke alatt.

Mi ez a férjemnél, kapuzárási pánik, vagy mi? A húszas, fiús alkatú lányokért van oda, korábban meg rólam, meg az én "gyönyörű, mediterrán" alkatomért volt oda.

Más is tapasztalt már ilyet, megőrülök!

40/n

2016. jan. 1. 18:32
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
90%
Klimaxol szerintem.
2016. jan. 1. 18:34
 2/49 A kérdező kommentje:
Most is csak anoním merek nyavalyogni, nagyon szégyellem, egy barátnőmnek beszéltem csak erről, szerinte nem nagy gond, ne lihegjem túl, ötven körül sok pasi megzakkan. Mi van???
2016. jan. 1. 18:36
 3/49 anonim ***** válasza:
96%

Változhat. Én nőben a csinosat (nem túl vékonyat, hanem pont normálisat) szerettem, de pár éve kattant valami bennem s az izmos kinézetért vagyok oda. Amúgy nő vagyok.

A párom nem tudom, milyen volt régen, azt sem, hogy a kedvenc animelányai tehetnek-e róla, de a kis mellek tetszenek most neki. Nekem nem kicsi van, de attól még tetszem neki, más nőkre rá se igen néz, mindig ilyen volt, én szóltam néha, hogy milyen jó melle van ennek vagy annak a nőnek... Nagy mellrajongó vagyok, ehhez képest neki ugye nincs, de ebben az irányban sem gond, hogy nem felel meg egyikünk a másik ideáljának. Jó ez így is, nem egyfajta szépséget tartunk jónak.

Nálatok viszont, úgy tűnik, van gond :( Hogy mi az ok, nem tudom, megunta azt, ami eddig tetszett neki? Fura, de az emberek képesek erre, olykor az új csúnyább is vonzóbb, mint a régi szép... :(

2016. jan. 1. 18:41
 4/49 anonim ***** válasza:
84%
nem az alkat, a húszas életkor lehet a bolondulás tárgya - hát hiába, a fiatalság szép és gyorsan emúlik
2016. jan. 1. 18:44
 5/49 anonim ***** válasza:
59%

A férjed nem véletlenül ad neki hangot, valamiert le akar nyomni. Elég ízléstelen dolog a társunktól nagyon különböző alkatú embereket dicsérnivalót folyton.

Én eléggé direkt alkat vagyok, szóval biztos rákérdeznék, hogy mit akar a házassagunkkal, mert így nem jó irányba megyünk, és végiggondolta-e.

Az ismerősöddel nem értek egyet, miszerint ez kvázi normalis.

Nem várnám meg, amíg tovább fajul, az elején torkon ragadnám a dolgot.

2016. jan. 1. 18:58
 6/49 anonim ***** válasza:
86%
Amíg elmondja neked, addig fölösleges parázni.:-) Ez az egész "odavan az ilyen-olyan típusért" dolog nem sokat jelent, és természetes, hogy változik: én is rajongtam már a kékszemű, magas, izmos, hűvösen férfias skandináv típusért, meg a bugyinedvesítő éjsötét szemű, tüzes mediterránért is, nagy cucc - a férjem egyikbe se besorolható, de senkivel se cserélném le.:-) Emiatt aztán ne legyen önbizalomhiányod, egy kapcsolatban a külső a legkisebb tényező, nem azért működik elsősorban, mert nagy vagy kicsi a melled.
2016. jan. 1. 19:01
 7/49 anonim ***** válasza:
53%
Ez szerintem nem ízlés kérdése, hanem ami a viccben van: mi a kedvenc ételed ? Mákostészta. Na most képzeld el, ha minden nap mákostésztát kapnál.....
2016. jan. 1. 19:20
 8/49 A kérdező kommentje:
Ja, hát ezzel az erővel már én is megunhattam volna...
2016. jan. 1. 19:24
 9/49 anonim ***** válasza:
10%

Vagy mindig is ez tetszett neki, csak nem jutott...

Igy aztan kenytelen volt ezerrel nyomni a kognitiv disszonancia redukciojat.

40 eveseknek sem tetszenek a molett, nagycsocsu nok, 10bol ha kettonek. Ebben a korosztalyban is a vekony, sportos csajok a bejovosek.

2016. jan. 1. 20:01
 10/49 A kérdező kommentje:
A férjem sosem volt olyan kis nyomoronc, "hogy ez jutott neki" alapon kellett volna választania. Egyébként, mint írtam, nem vagyok molett, normál, homokóra testalkatom van. Nagy csöcsű sem vagyok, a környezetemben ezt nagy mellnek hívják.
2016. jan. 1. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!