Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Változhat ilyen mértékben az...

Változhat ilyen mértékben az ember ízlése?

Figyelt kérdés

A férjemről van szó. Azt veszem észre (mondjuk hangot is ad neki), hogy a vékony, kismellű nőket tartja mostanában csinosnak. 10 évvel idősebb nálam, nem most házasodtunk. Én teltkarcsú (szó szerint, nem a kövéret finomítom), nagy mellű nő vagyok, csinos, van is nyálcsorgatás a férjem haveri körében, de az önbizalmam mégis a béka feneke alatt.

Mi ez a férjemnél, kapuzárási pánik, vagy mi? A húszas, fiús alkatú lányokért van oda, korábban meg rólam, meg az én "gyönyörű, mediterrán" alkatomért volt oda.

Más is tapasztalt már ilyet, megőrülök!

40/n

2016. jan. 1. 18:32
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
25%

"örültem volna pár középkorú férfi őszinte megnyilvánulásának, ami azért mélyebb gondolatokat tükröz annál, hogy mi a menő nőideál most a férfiak körében. "

Csak azok lehetoleg legyenek olyanok, amik beleillenek a te kis vilagkepedbe, kulonben ignoralni es leszolni kell oket :)

A nok felepitenek maguknak egy virtualis valosagot, ahol mindenki vonzo fuggetlenul attol hogy nez ki (hiszen a szepseg belulrol fakad, es ha a lelked szep, akkor te is szep vagy) ahol a ferfiak a nagydarab, nagymellu nokre buknak (hiszen az nem lehet hogy a vekony, sportos a szepsegideal, az csalas) es amikor egy ferfi oszinten beszel veluk, akkor vagy osszeomlanak, vagy meghazudtoljak, vagy mindketto.

Latnatok egyszer miket kuldozgetnek a ferfiak egymasnak, mire mondjak hogy jol nez ki, miert tudnak rajongani, hogyan nyilvanulnak meg akkor amikor tudjak hogy ti nem halljatok, es mernek oszintek lenni: szerintem egy vilag omlana ossze bennetek.

A masik meg az hogy egyszeruen nem ertem hogy a kerdezo miert irta ki a kerdest. Tenyleg nem. Ha ennyire tudod mi a helyzet, ennyire magabiztos vagy magadban meg a ferjedben, akkor minek kerdezel?

Akkor hidd el tovabbra is hogy te vagy a vagyai netovabbja, (hiszen eddig is "rajongott" erted, anyam ezt a naivitast) a vekony csajokat meg azert nezi mert.... mert csak. Nincs magyarazat.

2016. jan. 2. 14:44
 32/49 anonim ***** válasza:

Milyen képet küldözgettek egymásnak... számít ez?

Esküszöm neked, a saját húgommal egész életünk során nem találunk olyan férfit, akire mindketten azt mondtuk, hogy "ez igen". És ez csak két nő.

Soha nem lenne akkora pofám, hogy azt mondom, csak mert nő vagyok, tudom, mire vágyik 3,5 milliárd másik nő.

Az én világnézetembe az a válasz illik be, hogy mindenkinek más az ízlése. Aztán beszélgethetünk arról is, amiről itt már volt szó, hogy férfiak egymás közt nehezen vallják be azt, hogy ha az átlagtól eltérő dolog tetszik nekik - ezt egy férfi magyarázta itt nekem.

2016. jan. 2. 15:00
 33/49 anonim ***** válasza:
24%

"Milyen képet küldözgettek egymásnak... számít ez? "

A ti univerzumotokban, ahol szepen kitalaljatok hogy mi a valosag, termeszetesen nem szamit.

2016. jan. 2. 15:34
 34/49 anonim ***** válasza:
64%

Muszáj még egy kicsit reagálnom arra, hogy miért vannak oda a férfiak, aztán többet nem érdemes ezen rugózni: Marilyn Monroe, az örök szexszimbólum, pontosan a kérdező alkata (sőt:-)), ahogy Elizabeth Taylor, Sophia Loren vagy Gina Lollobrigida is, vagy a maiak közül JLo, Beyoncé, Angelina Jolie stb, stb.

Ami a kérdést illeti: nem mindegy, hogy ez az egyetlen probléma a kapcsolatban, amit leírtál, vagy van más tünet is? Ritkább, unalmasabb a szex, konfliktusok vannak, többet van távol a férjed otthonról, kevesebbet beszélgettek, stb., stb.? Önmagában az, hogy a férjed megjegyzi a jelenlétedben, hogy ez vagy az a csaj hű de jól néz ki, szerintem nem tragédia, ha egyébként semmi más gondotok nincs, sőt, pont azt jelzi, hogy ő olyan stabil, mély érzelmekre épülő, biztonságos kapcsolatnak érzi a tiéteket, hogy merhet teljesen őszinte lenni. Más dolog megnézni a kínálatot, füttyenteni, ha valami új és guszta, aztán kivenni azt, amit ismerünk és igazán szeretünk, és más nekiesni a svédasztalnak - ez utóbbit nem kötné az orrodra.:-) Inkább te lehetsz egy kicsit érzékeny, ami elég gyakori a nőknél 40 körül. Szerintem bízz a férjedben, ha megjegyzéseket tesz, dobj rá egy lapáttal, vagy fordítsd át humorba (de ne bántó poénkodásba.) Vagy megteheted, hogy elmondod neki őszintén, milyen érzéseket okoz benned a viselkedése.

2016. jan. 2. 15:42
 35/49 A kérdező kommentje:

59-esünk, a kis ízlésdiktátor:-D

Ő most vagy egy lapos, frusztrált nő, vagy egy olyan férfi, akit egy telt nő egyszer nagyon elküldött a fenébe, ahelyett, hogy hálásan a lábai elé omlott volna, amiért egyáltalán méltóztatott észrevenni őt...

2016. jan. 2. 22:32
 36/49 A kérdező kommentje:

Egészen meglepő eredményre vezetett a férjemmel való beszélgetés. Ha valaki még visszanéz, és érdekli, írjon, és leírom, de ahogy látom ez a kérdés már a "süllyesztőben" van.

Köszönöm mindenkinek, aki írt, jó és kiegyensúlyozott párkapcsolatot mindenkinek!:)))

2016. jan. 2. 22:37
 37/49 anonim ***** válasza:
35%

"gy olyan férfi, akit egy telt nő egyszer nagyon elküldött a fenébe"

Draga, nem erzed mennyire qrvara szanalmas amit itt nyomsz? :)

Beletapostam az erzekeny kis lelkedbe, ezert most kaparsz ezerrel hogy valahogyan megsemmisits :)

Annyira kiszamithatoak vagytok hogy az mar faj.

2016. jan. 2. 23:04
 38/49 anonim ***** válasza:
71%
Engem érdekel, kérdező, remélem, jól sikerült!
2016. jan. 2. 23:06
 39/49 anonim ***** válasza:
24%
#37. Szerintem hagyd. Beszélt a férjével aki nyilván azt mondta neki amit hallani akart és nem amit gondolt. :) Különben is a nők jobban tudják hogy a férfiak mire gondolnak...
2016. jan. 2. 23:11
 40/49 anonim ***** válasza:
50%
No, még egy lúzer:D
2016. jan. 2. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!