Család mellett tényleg nincs szilveszter?
Úgy volt haverommal szilveszterezek. Ő is ezt akarta volna viszont a felesége nem akarja mert hogy a családjával kell lennie az igaz van egy 5 evés gyerekük is.
Úgy volt én is mehetnék hozzájuk a családhoz de így se akarta a haverom felesége.
Jogos az asszony viselkedése?
"És ha a nagymama is megy?"
Nálunk akkor volt bébiszitterkedés, ha felajánlották. Egyébként nem gondolom, hogy az óévet kötelezően tajtrészegen vagy tánccal kell búcsúztatni, kulturált baráti összejövetelt kisgyerek mellett is lehet tartani, már persze, ha olyanok a barátok.
Jogos. Persze, ha két család, ahol mindkettőnél van gyerek, és úgy együtt bulizni, úgy rendben van, de az, hogy elmegy a férfi a háztól, mert ő bulizni akar, az nem felnőtthöz illő viselkedés.
Azért, hogy aztán meg részegen hazatántorogj, meg lehányd az ágyat, semmi értelme nincs elmenni bulizni.
Nálunk alap, hogy az ember a szerettével köszönti az újévet, nem valami haverjával, aki két év múlva fel se ismer az utcán.
Szerintem neked és a barátodnak furcsa a gondolkodása. Mint a gyerekek komolyan.
Nekem gyerekem sincs, de nem akarnék két részeg pasast a lakásomba.
Nem értem, neked mi lenne a buli abban, hogy odamész egy családhoz. Mert ha buli van náluk, oké, de csak hogy beülj közéjük Comedy Central-t nézni, az elég fura.
Szerintem egyszerűen nem akarták, hogy menj. A család nem kifogás a szilveszterre. Még az se biztos, hogy a nő nem akarta, lehet a haverodnak nem volt kedve.
Egyébként aki akar, az gyerek mellett is tud bulizni. Bulit rendezni is. Aki nem, annak meg jó kifogás a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!