Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Család mellett tényleg nincs...

Család mellett tényleg nincs szilveszter?

Figyelt kérdés

Úgy volt haverommal szilveszterezek. Ő is ezt akarta volna viszont a felesége nem akarja mert hogy a családjával kell lennie az igaz van egy 5 evés gyerekük is.

Úgy volt én is mehetnék hozzájuk a családhoz de így se akarta a haverom felesége.

Jogos az asszony viselkedése?

2015. dec. 31. 12:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
76%

érdekes,hogy mindenki a nőt szidja.

nekem inkább a férj a furcsa. tényleg otthon hagyta volna a feleségét és a gyerekét,amíg ő elmegy a haverjával? ez alapesetben oké, de szilveszterkor? nem mondom,hogy állítson fel fontossági sorrendet.. de szerintem egyértelmű,hogy az ember a párjával van szilveszterkor..vagy ha nem, akkor max külön társasággal vannak. de az úgy elég köcs*ögség,hogy ő elmegy szórakozni,az asszony meg maradjon otthon a gyerekkel.

2015. dec. 31. 13:07
 22/38 anonim ***** válasza:
95%

Ezt mindenki döntse el maga szerintem hogy hol van és hol nincs. A szilvesztert sokan úgy tekintik mint ha kötelező lenne a barátokkal bulizni pedig szerintem nem így van.

Én is jártam régen de én alapból nem vagyok az a nagy bulizós ember és nem is szeretek tömegben lenni mert nem érzem úgy jól magam.

Én együtt élek a barátnőmmel és mi külön szilveszterezünk. A barátnőm szeret bulizni de nem jár el minden hétvégén csak havi 1-2 alkalommal egyrészt a pénzünk is jobban megmarad meg a barátnőm sem igényli hogy minden hétvégén buliba legyen. A barátnőm ebbe a hónapba nem is ment el sehova ő mondta hogy szilveszterkor akar egy jót bulizni a barátnőivel. A barátnőinek is mind van párjuk de az ő párjaik sem lesznek velük ők is külön haverokkal lesznek el és ennyi. A barátnőm már hónapok óta mondja hogy ő szilveszterkor bulizni akar és jól el akar lenni a barátnőivel, mert az egyik barátnője már 5 hónapos terhes és neki valószínű már ez lesz ez utolsó ilyen bulija igaz inni nem fog alapból nem azok a nagy italozósok, a barátnőm sem iszik alkoholt mert nem bírja ő csak éjfélkor megiszik egy pezsgőt és ennyi.

Nagyjából 3-4 óráig akarnak kint lenni utána jönnek haza. A barátnőmnek megígértem hogy autóval elmegyek érte és ennyi. Én nem nagyon ragaszkodom a bulizáshoz sőt én sosem éreztem jól magam ilyen helyeken. Az én barátaim közül is csak ketten mennek el a barátnőjükkel bulizni. Az egyik a szüleinél van, másik a testvérével meg az unokaöccsével bulizik mert náluk ez már családi hagyomány. Igaz egyedül én sem leszek mert a szomszéd lány aki 21 évesen él 2 éve egyedül mert menekült a szülei elől, ő sem megy el bulizni mert nincsenek nagyon barátai. A barátnőm nem hívta őt pedig jó barátok sokat vannak el együtt de a barátnőm mondta hogy nem akarja hogy kellemetlenül érezze ott magát az idegenek közt. A szomszéd lány hatalmas örökségre tett szert édesapjától és így menekült anyja és a nevelő apja elől hogy megvette a szomszéd házat és itt él már lassan 2 éve. Neki barátja nincs mert fél éve dobta őt így alapból rossz neki mert a karácsonyt is a nagymamájánál töltötte aki édesapja anyukája de a nagymamája is elutazott rokonokhoz így én áthívtam őt hogy ne legyen egyedül jön is, és ketten el leszünk annyi hogy a húgom is átjön ide mert a szüleim szintén elmentek bulizni a húgom meg 16 évesen nem akar 50 évesek közt lenni amit meg is értek. A húgom is este 7-8 óra fele jön át, ő itt is alszik és holnap este autóval viszem haza mire a barátnőm is felébred mert lemegyünk a szüleimhez és csak szombaton jövünk haza.

Én nekem ez így teljesen megfelel, húgom meg a szomszéd lány hoz filmeket meg mondta a húgom hogy elhozza az xbox 360 at a kinecttel meg pár játékkal és tudnak ilyen táncolóssal játszani amibe én is beszállok majd.

A barátnőmnek nem nagyon tetszik hogy itthon leszek a húgommal meg a szomszéd lánnyal ne azét mert más lányokkal hanem mert nem megyek el mert szerinte a szilvesztert nem otthon kell tölteni. De hát a barátnőm megértette a problémámat mert tudja hogy én nagyon nem szeretek bulizni járni, én sosem mentem el vele szórakozó helyre csak házibuliba.

2015. dec. 31. 13:09
 23/38 anonim ***** válasza:
58%

Pont ennyi idős gyerekem (is van). Barátaink átjönnek délután (alvásidő után), aztán együtt leszünk, és este hazamennek fürdésidő előtt. Nálunk két gyerekkel ennyi a szilveszter.

Ha úgy gondoltad, hogy délután meglátogatod őket, elbeszélgettek, filmet néztek, vagy mást csináltok, akkor nem jogos, hogy a feleség még ebbe sem ment bele.

Ha valakinek nincs gyereke, simán megoldható a hajnalig tartó házibuli,vagy akár beszélgetés, tv nézés a haverokkal, akár otthon is. De gyerek mellett ilyenbe már én sem mennék bele. Az ok egyszerű: ha zajongsz (beszélgetsz, vagy szól a zene, tv), a gyerek sem fog aludni. A nem alvásnak pedig hiszti a vége, mert egyébként fáradt. Én sem vállalnám be.

Az pedig megint nem igazságos, ha az egyik fél bulizik, a másik meg fürdet, megeteti, elaltatja a gyereket, aztán ül otthon egyedül.

A kérdésedre a válasz: család mellett is van szilveszter, csak már más, mint egyedülállóként.

2015. dec. 31. 13:10
 24/38 anonim ***** válasza:
36%
Két gyerekes apa már nem "szórakozni vágyó tini"! A Felelősség a fontos, nem a mindenáron való tökrészegség, mert szilveszter van! Én a helyében nem mennék sehova, a feleségének van igaza. A haver menjen, keressen magának párt és azzal menjen bulizni.
2015. dec. 31. 13:11
 25/38 anonim ***** válasza:
95%

Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a haverod felesége nem akarja, hogy odamenj.

Szilveszterezni lehet gyerek, család mellett is, a legtöbb évben mi is voltunk, hol nagymama bébiszitterkedett, hol nálunk volt (kicsit csendesebb) buli. Olyan viszont nem fordult elő, hogy a férjem elment nélkülem bulizni, vagy hozzánk szervezett ordítós-behányós banzájt. Felteszem, ha biztosak lennének benne, hogy tudsz normálisan viselkedni egy 5 éves gyerek mellett, nem lenne probléma, hogy odamenj.

2015. dec. 31. 13:14
 26/38 anonim ***** válasza:
59%

Na, akkor fordítsuk meg. Mit szólnál, ha a nejed azt mondja, maradj otthon egyedül a gyerekkel, mert ő szórakozni akar menni.

Azt viszont nem értem, hogy te miért nem mehettél hozzájuk.

2015. dec. 31. 13:18
 27/38 anonim válasza:
20%
Nyugodtan lehet iszogatni egy 5 éves gyerek mellett, az asszony anyukát játszik, szerintem kérdezd meg a havert,hogy ő akarja-e hogy menj, ha akarja akkor menj és a feleségével meg ne foglalkozz, esetleg lepd meg valamivel.
2015. dec. 31. 13:18
 28/38 anonim ***** válasza:
97%

Én azt nem értem, hogy mit kell ebből a szilveszterezésből ekkora nagy ügyet csinálni? Bármelyik más hétvégén be tudok rúgni ugyanúgy (ha nem még jobban), mint szilveszterkor. Én egyébként mivel nincsen barátnőm és se kutyám se macskám jelenleg, így kb. majdnem minden héten bulizni járok haverokkal erre-arra discokba, szórakozóhelyekre, de ma például nem megyek sehova, mert rühellem, hogy ilyenkor annyira teli van minden, hogy mozdulni nem lehet semerre... :P

Pedig hívtak, de nem érdekel.

Majd hétvégén koccintok velük.

2015. dec. 31. 13:40
 29/38 anonim ***** válasza:
89%

És ha a nagymama is megy?

Attól még hogy valakinek a gyereke szül, még nem vált át a "nagyi titka" lisztek promóciós arcává.

A legkisebb tesóm most akkora, hogy mehet hazibuliba, a szüleim évek óta most tudnak eljárni. Anyós a második virágkorát éli, na, kivel tosszak ki?

Mi vállaltuk a gyerekeket.

De a férjemnek eszébe se jut lelépni. Alakítottunk ki saját hagyományokat.

2015. dec. 31. 13:40
 30/38 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, nem az asszony tehet arról, hogy neked nincs senkid....
2015. dec. 31. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!