Család mellett tényleg nincs szilveszter?
Úgy volt haverommal szilveszterezek. Ő is ezt akarta volna viszont a felesége nem akarja mert hogy a családjával kell lennie az igaz van egy 5 evés gyerekük is.
Úgy volt én is mehetnék hozzájuk a családhoz de így se akarta a haverom felesége.
Jogos az asszony viselkedése?
10-es, itt egy 5 éves gyerekről beszélünk, nem egy csecsemőről. Az már nem olyan kicsi, hogy olyan nagy szervezést igényeljen a pihenése. Semmi nem történik, ha kint téblábol a gyerek és nem alszik este a megszokott időben. Ha elálmosodik elalszik akár kint a kanapén is a vendégek között.
Legalábbis az én gyerekem élvezte, hogy egész kicsi korában se hagytuk ki a baráti összejövetelekből.
Sose értettem, hogy gyerek mellett miért nem lehet kicsit rugalmasnak lenni.
az én páromnak is van egy haverja. együtt vagyunk pár éve, de sosincs barátnője a srácnak. teljesen evidens neki,hogy szenteste felhívja a páromat,hogy menjenek már kocsmázni..hogy szilveszterkor őt hívja hogy menjenek inni..engem meg xarjon le.. hát kösz. szerencsére a párom normális, magától szokta mondani,hogy itt vagyok neki én, nem nagy egyedül. vagy én is megyek vagy ő se megy. és akkor ilyenkor hőbörög a barát..megnézném,hogyha neki lenne barátnője, akkor is megfordulna a fejében,hogy szenteste menjenek el berúgni? annyira nincsen tekintettel a páromra,hogy neki van barátnője..
nem azt mondom,hogy ne menjenek el szórakozni. de azért megvannak az alkalmak (mint a mai) amikor az ember a párjával is szeretne lenni..főleg hogyha ott az 5 éves gyerek is..
és szerintem oka van annak,hogy nem szeretné a felesége,hogy odamenj ma hozzájuk..gondolom nem akarta hogy leidd magad a gyerek előtt vagy ilyesmi..
bár nem gondolom,hogy attól mert család van,vagy komoly kapcsolat, már otthon kéne ilyenkor ülni, én pl szívesen kimozdulok szilveszterkor akár nagyobb baráti társasággal is. de a párom nélkül ilyenkor nem mennék..egyfajta babona is, de szeretném vele tölteni ezt az estét. (ő is így van vele)
szóval szerintem te vagy a bunkó, mert erőlködsz,hogy töltse veled..azért mert neked nincs feleséged vagy gyereked, tekintettel lehetnél másra
"10-es, itt egy 5 éves gyerekről beszélünk, nem egy csecsemőről. Az már nem olyan kicsi, hogy olyan nagy szervezést igényeljen a pihenése. Semmi nem történik, ha kint téblábol a gyerek és nem alszik este a megszokott időben."
Képzeld, nekünk is pont 5 éves a gyerekünk. Nálunk is volt olyan összejövetel, ahol kikapcsolódtunk, de a gyerek állandóan ott téblábolt, nem lehetett nyugodtan felnőttek között beszélgetni, azért csak figyelni kell rá, nem olyan, mint amikor valakivel meg van beszélve, hogy felügyeli, a szülők meg nyugodtan ki tudnak kapcsolódni!
Nem azt mondom, hogy nagy szervezés, de szervezés kérdése. Sokkal nyugodtabban ki lehet kapcsolódni egy felnőtt társaságnak, ha nem kell pluszba még a gyerekre is figyelni, felügyelni. És ha nincs olyan családtag, akivel ezt le lehet szervezni, akkor ugrott az egész.
És itt nem egy családos emberről van szó, hanem a havernak nincs családja és lehet, hogy teljesen más elképzelései vannak egy buliról, mint egy családos embernek.
Nyilván lehet közös programot csinálni gyerekek közt is, de mindig, van, amikor az ember egy olyan kikapcsolódásra vágyik, ahol felnőttek felnőttek közt.
Miért ne a feleségével töltené a szilvesztert? Én legalábbis biztos hogy nem a haveromat választanám, a párom helyett.
Azt megértem miért nem engedett téged oda a feleség. Figyelembe kell venni, hogy ott egy kisgyerek, akinek nem ártana éjszaka aludni. Ha pedig ti ott buliztok, akkor nem fog aludni.
Vagy csak szimplán nem bír téged a felesége. Ilyen is előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!