Család mellett tényleg nincs szilveszter?
Úgy volt haverommal szilveszterezek. Ő is ezt akarta volna viszont a felesége nem akarja mert hogy a családjával kell lennie az igaz van egy 5 evés gyerekük is.
Úgy volt én is mehetnék hozzájuk a családhoz de így se akarta a haverom felesége.
Jogos az asszony viselkedése?
De van. Mondjuk az fura lenne, hogy ti elmentek, ő meg otthon marad egyedül.
De ha te mész hozzájuk, vagy valaki vigyáz a gyerekre és mindkettőjük bulizik, az teljesen okés. Nem mindenki punnyad otthon csak mert gyereke van. Vagy sok helyen az egész család összejár. A gyerekek elszórakoztatják egymást, ha többen is vannak.
Menj olyan haverokkal, akiknek nincs családja :)
Na, azért ne nevezzük már rögtön házisárkánynak az asszonyt. Elvégre ők már családot alapítottak, nem csak ketten vannak, kicsit több a felelősségük és másabb az élethelyzetük, mint egy család nélküli embernek. És valljuk be őszintén, ha apuka elmegy a haverokkal bulizni, iszogat, jól érzi magát, akkor az asszonynak miért nem jár ugyanez? Neki miért kell otthon lennie az 5 éves gyerekükkel és az unalmas szilveszteri műsorokat bámulni a tv-ben? Vajon ha fordított lenne a helyzet, ha anyuka menne a barátnőjével bulizni, apukának meg maradna a gyerek az unalmas tv műsorokkal a tv-ben, vajon neki hogy állna a szája?
Viszont ugyanakkor az asszonynak sincs igaza. Mert attól, hogy családjuk van, még ki lehet kapcsolódni, tehát semmi kivetni valót nem látnék abban, ha baráti társasággal együtt elmennének szórakozni, vagy a baráti társaság szórakozna kicsit náluk szilveszterkor, vagy megegyezés alapján mindenki menne a saját társaságával, ha ez működőképes lenne.
Szóval az igazság valahol a kettő között van.
7-es, mielőtt fényesre nyalnád az asszony hátsóját, ajánlok figyelmedbe egy mondatot a kérdésből:
Úgy volt én is mehetnék hozzájuk a családhoz de így se akarta a haverom felesége.
Sárkány ez, a rosszabbikból, el akarja marni a férje mellől a barátokat.
Képzeld el 8-as, hogy olvastam, viszont van gyerekem és tudom, hogy nem olyan egyszerű bizonyos dolgokat gyerek mellett megszervezni és lehet, hogy ők sem tudták volna és ha már egy társaság ott szilveszterezik egy gyerekes családnál, akkor hidd el, hogy az megszervezve jobb, hogy mindkét szülő ki tudjon kapcsolódni és a gyerek is nyugodtan tudjon pihenni, lehet, hogy esetleg valamelyik nagyszülőt kérnék meg rá, hogy ő vigyázzon a gyerekre, hogy minden nyugodt legyen és tudjanak kikapcsolódni. Mert egy gyerek mellett ez elég nehéz. De mivel neked nyilván nincs gyereked, így fogalmad sincs róla, hogy ez milyen. És honnan tudod, hogy a kérdező haverjáéknál nem pont ez a helyzet?
Meg aztán egy család nélküli embernek lehet, hogy teljesen más igényei és elképzelései vannak egy szilveszteri buliról, mint egy családos embernek, csak nyilván, akinek nincs gyereke, az ezt nem tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!