Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek nem tudok bizni a...

Mit tegyek nem tudok bizni a páromban?

Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt és van 1 másfél éves kiss lányunk és a párom mostanába titkolozik és a teloját dugdosa de leltem bene egy msmt és az 1 szerelmével vete fel a kapcsolatot és találkozni akkarnak mit tegyek ne szoljak semit vagy vonyam kérdöre légyszives adjatok tanácsot én nagyon szeretem!
2010. márc. 24. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:

nem szép dolog kutakodni de ha már ott tartunk akkor kérdezz meg erről a dologról.

vagy

ne mondjál semmit hagyd h a csaj kielégítse a párodat . ha ez megvan akkor pereld be a nőt amiért tőled elszerette.

(1800-as években született, és érvényben felejtett törvényre hivatkozva!!!!!!!!!!!!)

sok pénzt nyerhetsz

2010. márc. 24. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez kínos. Ha konrét dolgot találtál a telefonjában, mindenképpen beszéléjtek meg. Nem teheti meg, hogy az orrodnál fogva vezet, miközben te neveled a gyermeketeket és hűséggel élsz mellette. Szint kell vallania. Szedd össze magad és állj elé a kérdéssel!
2010. márc. 24. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Lehet rájött, hogy butácska vagy neki.
2010. márc. 24. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha valaki menni akar, akkor menjen. Eröltetni nem lehet, hogy szeressen, annak úgy sincs/sem lesz jó vége.

Én azért szembesíteném, vagy legalább is rálérdeznék arra, hogy miért dugdossa a telefonját, csak nincs valakije?

Jobb a tiszta helyzet mindenkinek. Egy gyerek, meg úgy sem tart össze egy kapcsolatot...persze, mindent el lehet kultúráltan intézni.

Üdv!

2010. márc. 24. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem bántásból írom, de a telefonja helyett inkább a helyesírási szótárt olvasgasd, nagyon rossz olvasni az írásod...

- kislányunk, mostanában, titkolózik, telóját, benne, vette, akarnak, szóljak, semmit, vonjam, kérdőre

Egyébként meg igen, kérdezd meg, hogy mi a baja mostanában, mert kicsit titokzatosnak látod, veled van-e gondja, vagy van esetleg valakije. Szerintem azt ne mondd meg, hogy turkáltál a telefonjában...

2010. márc. 24. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:
kösszönöm mindenkinek a kommentet a jot és a kevésbé jokat is! és tudom hogy a kiss lányal nem tudom magamhoz láncolni de nem értem hagyná a bisztost a bizonytalanért ö nem ijen tipus de le ülünk és meg beszéljük :)!
2010. márc. 25. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!