Így meg lehet bízni valakiben, vagy csalódni fogok ha bízok?
Le kell vele ülni, és megbeszélni ezt. Jó taktika, ha rákérdezel: - Neked tetszene, ha én csinálnám veled ugyanezt? Meg tudnál bízni bennem ezek után?
Talán elgondolkodik rajta...
Az én párom is ilyen és sajna semmivel nem tudom rávenni, hogy őszinte legyen, van amikor bevallja a hülyeségeit és persze ilyenkor nem mondhatok semmi rosszat,hisz legalább bevallotta,de mindig elmondom neki h. az jobban zavar ha hazudik, mint az ami miatt hazudik...
Egyszerűen ilyen ember, bár tény h. ő is utálja ha neki hazudoznak, ő mégsem tud megváltozni.Én már kezdem megszokni,de oda kell figyelnem mindig, hogy mi a helyzet,van amikor csak későn buktatja le magát és úgy derül ki de ha nagy dologban hazudna(pl.megcsalás),azt szerintem észrevenném,mert elég sokszor beszámol magától h. mi volt aznap és amikor csönd van, na akkor van valami sunyulás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!