Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam vagy ne mondjam?

Elmondjam vagy ne mondjam?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akivel még csak most értünk odáig hogy mondhatnánk hogy legjobb barátnők vagyunk. Sokat beszélgetünk, megyünk vásárolni, ide-oda. Régóta ismerjük egymást de csak most lettünk ennyire jóban.

Van egy barátja akit én mondjuk annyira nem ismertem de ahogy hallottam hogy milyen jól kijönnek meg hogy teljesen elvannak egymással jó benyomásom lett.

Most hétvégén barátnőm beteg lett nem tudott jönni buliba de én elmentem. Találkoztam a barátjával beszélgettünk, aztán elkezdett fogdosni. Mondtam hogy álljon le inkább menjen haza míg nem részeg. (Kocsival jött) Később kb. 1,5 órával láttam ahogy egy csajjal smárol. Közelebb mentem és láttam hogy azzal a csajjal van aki a barátnőmet meg akarta verni mert a sráccal jár.

Azóta már kétszer találkozott barátnőmmel és látszólag meg sem említette. Ma én is ott voltam amikor találkoztak erre beszólt nekem. Teljesen ki vagyok akadva. Szóljak barátnőmnek vagy ne? Tudom, millió ilyen kérdés van de tényleg nem tudom mit csináljak. Nagyon jónak ígérkezik a barátságunk nem akarom elrontani ilyennel. De azt sem akarom hogy ilyen sráccal legyen.

17/l

2010. márc. 24. 14:56
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Elmondtam.

Telefonon hívott. Mondtam neki hogy én tényleg csak azért akarom elmondani neki mert nagyon jóban vagyunk és nem akarom hogy mástól tudja meg rosszabbul. Aztán elmondtam neki hogy láttam hogy azzal a csajjal volt. Megkérdezte hogy részeg volt-e mondtam hogy nem tudom mert nem beszéltem akkor vele. Letettük, aztán pár perccel később hívott vissza hogy a srác tagadja és hogy nem tudja hogy mi legyen. Mondtam neki hogy szerinted miért szólt be ma? Erre ő meg csak hallgatott. Aztán felhívta a srác haverját(közös barát) és ő is mondta hogy megcsalta.

Nagyon sajnálom szegényt. Nem hiszem hogy haragszik rám, most fog átjönni egy kicsit beszélgetni.

Mindenkinek köszönöm a tanácsot!

(Szerintem ha a srác haverja nem mondja el, nem hitte volna el nekem.)

2010. márc. 24. 17:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Helyesen dontottel!

Konnyebb lett volna nem oszintenek lenni, de igy tiszta lelkiismerettel vagy, es latod, hogy megmarad a baratsag is(Normalis ember ilyenkor nem a baratot hibaztatja-nincs is oka ra). Tarsd meg ezt a jellemed, latod nem mindenki tette volna meg ezt a lepest. :)

19L

2010. márc. 25. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!