Elmondjam vagy ne mondjam el a rokonaimnak, hogy meleg az egyik családtagunk?
ha mar biztos hogytalalkozni fognak akkor elmondanam, nehogy "meglepetes" erje oket... viszont talald fel, hogy Te ezt elfogadod, Teged nem zavar es, hogy ez "normalis" (marmint bizonyos kereteken belul) es o igy boldog, kesz pont.
viszont ha az en csaladomnak kene elmondjam en nem mondanam el, mert nalunk minden rokon napellenzos...
szerintem csak akkor mondd el, ha nem veszik rossz neven, es eltudjak fogadni, vagy ha csak nagyon muszaj.
Én a helyedben eddig se mondtam volna amikor kérdezték, hogy van-e barátnője, hogy egyedülálló, hanem megmondtam volna, hogy barátnője nincs, barátja van. Pont.
Ennyi rájuk tartozik (ugyanúgy mint ahogy megmondanád azt is ha van barátnője) több nem. A többiről majd kérdezzék őt.
én 18.31.
Azt elmondtad volna, hogy ha barátnője van? Ez ugyanaz a helyzet. Ha természetesnek vesszük, hogy ő a fiúkat szereti, akkor ez nem titok, ennyit nyugodtan elmondhatsz.
A barátnőt is elmondanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!