Elmondjam vagy ne mondjam el a rokonaimnak, hogy meleg az egyik családtagunk?
A barátnőt elmondanád?
Gondolj erre.
Ők teljesen nyiltan élnek együtt, nem titkolják, te mondtad, hogy lehet, hogy a barátját is elhozza, akkor mit kéne titkolni?
Ismétlem, ha természetesen kezeled a dolgot, akkor ugyanúgy megmondhatod, hogy barátja van, mintha azt mondanád, hogy barátnője.
A baratod mit mond hogy add elo a dolgot?
A szuleidnek ugy mond meg, hogy ugy tudod, hogy egy ffi-val el egyutt a baratod testvere. Nem szoktatok erdeklodni, ez az o maganugye!
Ez nem hazugsag amit csinalsz, ez olyan kegyes hazugsag csak inkabb.
Feleslegesen csinalsz belole ugyet. Ha tudod, hogy a szuleid nem fogadjak el, ledobbenenek, akkor ne sokkold oket! Felesleges.
Ha modernebbek a szulok akkor add be nekik. Ez van, ez az elet, ha tetszik, ha nem. Megmondod hogy ugy tudod hogy egy fiuval el egyutt. Ha tovabb erdeklodnek mondd meg hogy nem tudod. Kesz.
Bocs, most latom hogy nem is baratod, hanem mar ferjed.
De figyelj, ha te is ezt a "titkot" csak most tudtad meg, akkor miert kellene errol a te csaladodnak tudnia.
Amugy meg tenyleg csak attol fugg a dolog, hogy a te szuleid mennyire nyitottak, modernek.
19,17-es szerintem jót írt,valahogy így kellene elmondanod.Én fiatal vagyok,ráadásul eü dolgozó,de magam sem tudom őket hová tenni nem tekintem a homoszexualitást normális természetes dolognak inkább betegségnek.Szerintem ez nem modern vagy nem modern gondolkodás mód kérdése.Már hogy lenne természetes 2 egynemű párkapcsolata?De persze nem ítélem el őket,hiszen senki nem tehet a bajáról.Azt viszont amikor ki akarnak tűnni a"másságukkal"azt nagyon de nagyon elítélem,undorítónak tartom.Én sem hirdetem sehol,hogy hetero vagyok.Én egyáltalán csak akkor jelennék meg velük bárhol,ha tudnak kulturáltan diszkréten viselkedni,és figyelembe veszik,hogy a társadalom nagy része nem fogadja el ezt a másságot.
Pl,hogy nyíltan puszilkodjanak mint egy szerelmespár,na attól felfordulna a gyomrom,és nem kívánnám,hogy a családomnak ezt kelljen nézegetnie.Tehát szerintem tőlük is nagyban függ a dolog,hogy milyenek hogyan viselkednek.
Látom, végülis eldőlt, hogy nem mondtál semmit - szerintem jól tetted, hogy csöndben maradtál. Semmiképp nem a Te feladatod bárkit is felvilágosítani a sógorod magánéletéről, főleg úgy nem, hogy vannak, akik esetleg még nem tudják ezt az ő családjában sem.
Éppen azért, mert ez a kérdés nagyon megosztja az embereket, szerintem mindenkinek szíve joga saját magának eldöntenie, hogy kit enged belelátni az életébe. Az, hogy valaki egy azonos neművel él együtt, maximálisan magánügy, neked sincs hozzá semmi közöd, hogy a sógorod kit szeret. Annak fogja majd elmondani, akinek ő akarja, ebbe sem te, sem a párod nem avatkozhat bele, nagyon nagy hiba lenne.
Tapasztalatből beszélek, az egyik közeli barátom meleg, amivel nekem semmi gondom, a közös barátaink is jól tudják hogy mi a helyzet, de a srác szülei nagy botrányt csapnának, ha kiderülne, ezért aztán nem beszélünk róla és kész. Tiszteletben kell tartani a magánéletét, majd ő felvilágosítja azt, akit akar a szexuális hovatartozásáról.
Szerintem te is hagyd a sógorodra a döntést, hogy kinek és hogyan, és főleg mikor mondja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!